line

Wij helpen u graag met

consultants
magazinebanner
line

Ontdek onze webshops

Blokhuttensite
Summit Elektronics

Met de webwinkel-koppeling van King kunt u direct gegevens uitwisselen tussen uw webshop en uw administratie. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld in uw webshop weergeven hoeveel artikelen er nog op voorraad zijn. Omgekeerd kunnen bestellingen die in uw webshop binnenkomen makkelijk als orders in King worden verwerkt. Altijd de actuele cijfers tot uw beschikking en geen dubbele invoer. King, alles in één administratie!

line

King, een nieuwe kijk op uw business!

Daarom King

  • De juiste oplossing
  • Kennis en expertise
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Betrouwbaarheid

King maakt slimme business software om de boekhouding en de bedrijfsprocessen van kleine en grote bedrijven in verschillende branches optimaal te ondersteunen.

King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst. Bij King geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties.

Ik ben op een zeer prettige en uitgebreide manier geholpen door de consultant, waardoor ik als niet-ICT-er veel heb opgestoken.
Bert Wever Bert Wever Solid Center B.V. http://www.solidcenter.nl/
We gebruiken King als backoffice: boekhouding, debiteurenbeheer, Point of Sale, orderinvoer, voorraadbeheer.
Twisk Ronald Twisk Directeur van Twisk Groothandel BV http://www.twiskbv.nl/
Onze ervaring met King is dat het een fijn toegankelijk programma is om mee te werken. Zijn er problemen, dan worden ze snel opgelost.
Zonder foto Marleen Janssen Hombergh Lomm http://www.hombergh.nl/index.php?lang=nl