Support voor King-gebruikers

Met Support bieden we u, als gebruiker van King Business Software, alle hulp bij vragen of problemen. Om deze reden hebben we veel informatie op de site gezet, zodat u er al meteen bij kunt, via Veelgestelde vragen, Documentatie, Tips en Video’s. Komt u er zelf niet uit of wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw King-pakket? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Documentatie over King

King helpt gebruikers met duidelijke handleidingen en instructies en met actuele informatie over installatie, over XSD en XML en over nieuwe features.

Direct contact met de Helpdesk

Openingstijden:
ma t/m do 08:30u – 17:00u
vr: 08:30u – 16:00u
openingstijden rond Kerst

Meekijken

Consultancy: Persoonlijke begeleiding

King biedt professionele begeleiding bij de implementatie van onze King-pakketten. Dit doen we door cursussen te geven. Wilt u liever persoonlijke begeleiding, dan kunt u altijd terecht bij uw King-dealer. Ook onze consultants zijn beschikbaar om bij u langs te komen en u wegwijs te maken in uw pakket of u verder te helpen.

King Task Centre: uw pakket op maat

Mogelijk hebt u een wens die specifiek is voor uw bedrijf en die dus niet in King zit. Meestal kan zo’n wens toch gerealiseerd worden met onze King Task Centre. U krijgt dan een voor u op maat gemaakte oplossing. De investering hebt u vaak zó terugverdiend. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!