Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Efficiency

Behoud de controle over de belastingaangiftes van je klanten. Met het King Aangifte Dashboard automatiseer je de workflow van je kantoor, zorg je dat de werkzaamheden goed worden verdeeld en behoud je het overzicht over de werkzaamheden en de aangiftes.

Samen met je klant

Met King Business Software voer je de administraties van je klanten. Of je kijkt mee met hun King-administraties. Zo heb je tussentijds snel en beter inzicht in hun cijfers en kun je je klanten voorzien van goede adviezen en prognoses.

Tijdsbesparing

Het automatiseren van je bedrijfsprocessen levert je een forse tijdsbesparing op. Veel handmatige handelingen zijn eenvoudig te automatiseren. Zo houd je meer tijd over voor persoonlijke aandacht voor je klanten.

Automatisering met King accountancy

Als financieel intermediair wil je snel over de correcte cijfers beschikken. Daarmee kun je immers een goed advies uitbrengen aan je klanten. Met King accountancy automatiseer je je kantoor op een professionele manier. Zowel je eigen boekhouding als de administraties die je voor je klanten voert. Je kunt vooraf zaken analyseren en bijvoorbeeld een liquiditeitsprognose maken. Automatisering stelt je in staat om zo accuraat en secuur mogelijk te werken. Op basis daarvan breng je gedegen adviezen uit op het gebied van investeringen en eventuele liquiditeitsproblemen. Zo kun je optimaal meedenken met je klanten. In feite biedt een automatiseringsproces je de mogelijkheid om klanten wat extra aandacht te geven. De samenstelling van je King-software bepalen we in overleg. Zo sluit je King Accountancypakket precies aan op de werkwijze en ambities van je kantoor!

Leuk dat je een afspraak met ons wilt maken! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op. Of je kunt ons bellen op 010 264 63 20
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Als accountancy- en belastingadviesorganisatie hebben wij met een breed scala aan klanten te maken: van grote, internationaal opererende bedrijven tot drukbezette zzp’ers. In de markt voor administratieve software onderscheidt King Software zich wat ons betreft duidelijk van de massa – het is multifunctioneel en daardoor geschikt voor vrijwel elke branche, maar daarnaast ook zeer specifiek toepasbaar. Onze klanten zijn zonder uitzondering tevreden gebruikers, wat uniek genoemd kan worden.

King is functioneel en sober waar het moet, maar uitgebreid en geavanceerd waar het kan.

Passende software voor je klanten!

Het is een groot voordeel als je je klanten meeneemt in het automatiseringsproces. Ook zij besparen tijd en geld met het automatiseren van hun boekhouding. En jij hebt snel en beter inzicht in hun financiële administratie. Of je klant nu alleen boekhoudsoftware of een complete ERP-oplossing zoekt, met de software van King vindt elke klant de passende oplossing. Door de optimale samenwerkingsmogelijkheden van King houd je altijd het financiële overzicht voor je klant. King heeft voor elk bedrijf en branche passende financiële software en uitbreidingsmogelijkheden om de administratie te vergemakkelijken. Jij en je klant bepalen welk financieel softwarepakket en welke uitbreidingsmogelijkheden het beste passen bij het bedrijf. Wil je meer weten over de mogelijkheden van King accountancy? Dan geven wij je graag advies.

Leuk dat je een afspraak met ons wilt maken! Wanneer je dit formulier invult en verzendt, nemen we contact met je op. Of je kunt ons bellen op 010 264 63 20
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

King heeft nog veel meer uitbreidingsmogelijkheden. Ook leveren we maatwerk oplossingen en koppelingen met veel andere software. Wil je uitgebreid advies of heb je andere vragen? Dan kun je ons bellen via 088 – 033 53 20, mailen naar verkoop@kingsoftware.nl of direct chatten via de button rechtsonder in je scherm.