Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op 16 mei aanstaande is het weer zo ver. Het jaarlijks terugkerende evenement; Zaken op de Rails. Wij van King Business Software zijn er bij! Jij ook?

Om 16.00 uur staan de deuren van het Museum Stoomdepot open voor het publiek. Elkaar ontmoeten, kennis delen en samenwerken zijn de belangrijkste speerpunten van dit jaarlijks terugkerende ondernemersnetwerkevenement. Maar ook facetten zoals culinair, lifestyle en entertainment zullen zeker niet ontbreken.

Om 17.30 uur zal de beursvloer worden geopend door de Commandant Van Ghentkazerne, luitenant-kolonel der Mariniers Jan Ten Hove. Zijn inspirerende toespraak zal volledig in het teken van ‘Leiderschap’ staan. Een belangrijk onderwerp waar zowel ondernemers als het Korps Mariniers dagelijks mee te maken hebben.

Immers hebben behoorlijk wat succesvolle ondernemers hun roots liggen in het Korps Mariniers zoals bijvoorbeeld Pieter van Oord – Van Oord, Dries van der Vossen – Directeur Bilderberg Hotels etc. Verbondenheid, Toewijding & Kracht (de drie Korpswaarden) zoals zij hebben ervaren tijdens hun periode bij het Korps Mariniers hebben zij meegenomen in de zakelijke wereld en heeft mede bijgedragen aan het succes van hun onderneming.

Om 21.00 uur sluiten de nostalgische deuren van de beursvloer zich voor het publiek.

Je bent van harte uitgenodigd dit evenement gratis te bezoeken! Meld je vandaag nog gratis aan! 

zaken op de rails 200x300 website

Op 16 mei aanstaande is het weer zo ver. Het jaarlijks terugkerende evenement; Zaken op de Rails. Je bent van harte uitgenodigd dit evenement gratis te bezoeken! Meld je nu gratis aan!