Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King 5.62; het startscherm aanpassen

Ook de nieuwe versie van King geïnstalleerd? Dan ben je wellicht tegen een van de onderstaande vragen aangelopen over het nieuwe startscherm.

Bekijk het instructiefilmpje

Vraag 1; Kan ik de tegels aanpassen?
Het startscherm van King is vanaf release 5.62 opgebouwd met tegels met veelgebruikte menupunten. Standaard staan er afhankelijk van je pakket en rechten bepaalde menu-items voor je klaar. Je kunt deze tegels verplaatsen door ze op te pakken en te verslepen. Wil je een tegel verwijderen? Ga op de tegel staan, druk op je rechtermuisknop en kies verwijderen. Wil je een tegel toevoegen of wijzigen? Ga naar de instellingen-knop of klik met de rechtermuisknop op de hoofdmenubalk en kies voor aanpassen. Nu verschijnt het ‘aanpassen King hoofdmenu’-scherm, waarin je tegels kunt toevoegen of verwijderen.

Vraag 2; Waar is het oude logo van King gebleven?
In verband met onze nieuwe bedrijfsnaam KING Software, is het oude logo van King verdwenen. Je kunt nu zelf een afbeelding toevoegen om je King nog persoonlijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan je eigen bedrijfslogo. Je kunt dit doen door naar Organisatie > Bedrijfsgegevens > tab Logo te gaan. Zolang je geen afbeelding instelt is er ook geen afbeelding zichtbaar.

Vraag 3; Waar vind ik mijn openstaande venster?
In de nieuwe release verdwijnen alle niet actieve openstaande vensters automatisch naar de achtergrond. Via [F11] of het wissel-icoontje kan je schakelen tussen hoofdscherm en de openstaande vensters.

Bekijk ook de help [F1] vanuit het hoofdscherm of bekijk het instructiefilmpje.

Lees de volledige de releasenotes

Vragen over de nieuwe release?
Neem contact op met de afdeling verkoop via 010 – 264 63 40 of support@kingsoftware.nl.

Ben je benieuwd wat de nieuwste versie van King te bieden heeft?

Bekijk het webinar terug