Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op 7, 8 en 9 november 2017 maken bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen het verschil tijdens Contacta.nl 2017. Ook King is aanwezig op deze beurs, waar ruim 350 standhouders staan en zo’n 23.500 bezoekers worden verwacht. Deze aantallen maken Contacta tot dé jaarlijkse, zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen.

 

Samen met Rentmeester IT, de regionale King-dealer van Zeeland, zal King haar opwachting maken op Contacta. King stelt materiaal en mensen ter beschikking om de dealer te ondersteunen tijdens deze beurs. Camiel Rentmeester van Rentmeester IT en Willem Roggeveen van King Software zijn aanwezig om contact te leggen met nieuwe en bestaande relaties.

Interessant dagprogramma

Op woensdag 8 november en donderdag 9 november zullen diverse sprekers aan het woord komen. Contacta heeft een interessant programma samengesteld waarbij onder andere Rabobank en DRV praten over data en privacy. Ook komen sprekers als Erland Galjaard, Carlo van de Weijer en Maarten van der Weijden aan het woord.

Contacta is al ruim 30 jaar de beurs om bedrijven, organisaties en overheden in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen bij elkaar te brengen. King en Rentmeester IT zijn te vinden in de Noordzeehal (hal 1) op het Bevelanden Plein bij stand 207. De beurs is op dinsdag  geopend van 16:00 – 22:00 uur en op woensdag en donderdag van 14:00 – 22:00 uur.

Zien we jou volgende week ook in de Zeelandhallen in Goes? Aanmelden kan via deze link.

contacta

Van 7 t/m 9 november 2017 is King samen met Rentmeester IT, de regionale King-dealer van Zeeland, te vinden op Contacta. King en Rentmeester IT zijn te vinden in de Noordzeehal (hal 1) op het Bevelanden Plein bij stand 207. De beurs is op dinsdag  geopend van 16:00 – 22:00 uur en op woensdag en donderdag van 14:00 – 22:00 uur.