Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Hoe kunnen bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen gebruik maken van de toenemende impact van data? Nu dataverzameling en verwerking steeds makkelijker en toegankelijker wordt is het de kunst om te achterhalen hoe jouw bedrijf hierop kan inspelen. Ontdek het tijdens hét jaarlijkse zakelijke event van 6 t/m 8 november in de Zeelandhallen, met een beursvloer van 15.000 m², 350 exposanten en 24.000 bezoekers.

Samen met Rentmeester IT, de regionale King-dealer van Zeeland, zal King haar opwachting maken op Contacta. King stelt materiaal en mensen ter beschikking om de dealer te ondersteunen tijdens deze beurs. Camiel Rentmeester van Rentmeester IT en Willem Roggeveen van King Software zijn aanwezig om contact te leggen met nieuwe en bestaande relaties.

Interessante sprekers

Ook dit jaar heeft Contacta interessante sprekers op het programma staan. Zo leidt Dionne Stax op dinsdag 6 november het politiek café. Verder zijn er bekende gastsprekers zoals Mart Smeets, Rico Verhoeven, Sander Schimmelpenninck en Ben van der Burg.

Contacta is al ruim 30 jaar de beurs om bedrijven, organisaties en overheden in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen bij elkaar te brengen. King en Rentmeester IT zijn te vinden in de Noordzeehal (hal 1) op het Bevelanden Plein bij stand 207. De beurs is op dinsdag geopend van 16:00 – 22:00 uur en op woensdag en donderdag van 14:00 – 22:00 uur.

Zien we jou begin november in de Zeelandhallen in Goes? Aanmelden kan via deze link.

Dit jaar staat “De impact van Data” centraal. Hoe kunnen bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen gebruik maken van de toenemende impact van data? Nu dataverzameling en verwerking steeds makkelijker en toegankelijker wordt is het de kunst om te achterhalen hoe jouw bedrijf hierop kan inspelen. Contacta.nl inspireert je hierbij. Zo biedt het de mogelijkheid om met 350 exposanten en 24.000 bezoekers op een beursvloer van 15.000m² te netwerken.