Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op donderdag 25 oktober 2018 vindt het Groothandel E-commerce Event plaats in Rotterdam. Dit gratis evenement, georganiseerd door webdevelopmentbureau H1, richt zich specifiek op B2B e-commerce. Ben je werkzaam bij een groothandel, B2B merk, fabrikant, importeur of distributeur en wil je meer weten over het verkopen van je producten aan zakelijke klanten via een webshop? Meld je dan snel aan!

Over het evenement

Tijdens het Groothandel E-commerce Event delen experts ervaringen en concrete cases met je. Ook bespreken zij de trends van nu en de kansen in de toekomst. Je kunt deelnemen aan kennissessies (je kunt zelf kiezen welke) die gericht zijn op de uitdagingen die jij ervaart. Het Groothandel E-commerce Event geeft je zo precies de informatie die je nodig hebt om al de volgende dag aan de slag te gaan met B2B e-commerce!

Over H1
Het Rotterdamse H1 webdevelopement realiseert al meer dan 10 jaar webshops, B2B bestelsystemen en online marktplaatsen voor start-ups, MKB en corporate organisaties. Bij veel webshops is de organisatie bekend onder haar label One Stop Webshop.

King aanwezig met eigen stand
Namens King zijn partnermanager Bas Leeuwerke en accountmanager Thijs Verkade aanwezig om je vragen te beantwoorden. Je vindt hen bij de King-stand.

Op donderdag 25 oktober 2018 (13:00 uur – 18:00 uur) is King te vinden op het Groothandel E-commerce Event in het Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam.

Aanmelden kan via deze link.