Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Vandaag is King ook aanwezig op Financial Systems, het grootste kennis- en netwerkevent op het snijvlak van Finance en IT in Nederland. Het event vindt dit jaar wederom plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Bezoek ons op stand 31!

14.00 uur – zaal 11

TCW Groep (klant van King en Buckaroo) en Van Zutphen Automatisering (partner van King) zullen om 14.00 uur in zaal 11 een presentatie geven, waarin duidelijk wordt wat de samenwerking tussen King en Buckaroo oplevert voor gezamenlijke klanten.

Buckaroo + King = 3

TCW Groep maakt gebruik van ERP software van King in combinatie met Buckaroo als betaalprovider. De samenwerking betaalt zich uit in het efficiënt verwerken van de betaaltransacties in King. Webshop betalingen worden eenvoudig verwerkt wat leidt tot tijdbesparing en een kloppende administratie. Dagelijks worden honderden betalingen met enkele klikken eenvoudig verwerkt en binnenkort kunnen ook de offline bestellingen eenvoudig afgerekend worden via iDEAL.

GRATIS naar Financial Systems vandaag?

Ben je ook van plan om naar Financial Systems te komen vandaag?? Wij nodigen je graag uit om kosteloos deel te nemen aan dit event. Ga naar deze pagina van Financial Systems en voer code FSB1500 in voor gratis toegangskaarten. Tot vanmiddag?

Bekijk de foto-impressie

stand_300x200

Vandaag is King ook aanwezig op Financial Systems, het grootste kennis- en netwerkevent op het snijvlak van Finance en IT in Nederland. Wij nodigen je graag uit om kosteloos deel te nemen aan dit event. Bezoek ons op stand 31!