Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op donderdag 18 mei neemt King voor het vijfde jaar op rij deel aan Financial Systems, het grootste kennis- en netwerkevent op het snijvlak van Finance en IT in Nederland. Het event vindt dit jaar wederom plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

18 mei – 14.00 uur – zaal 11

Henk Koppejan van TCW Groep (klant van King en Buckaroo) en Bart van Zutphen van Van Zutphen Automatisering (partner van King) zullen op 18 mei om 14.00 uur in zaal 11 een presentatie geven, waarin duidelijk wordt wat de samenwerking tussen King en Buckaroo oplevert voor gezamenlijke klanten.

In het kort…

TCW Groep maakt gebruik van ERP software van King in combinatie met Buckaroo als betaalprovider. De samenwerking betaalt zich uit in het efficiënt verwerken van de betaaltransacties in King. Webshop betalingen worden eenvoudig verwerkt wat leidt tot tijdbesparing en een kloppende administratie. Dagelijks worden honderden betalingen met enkele klikken eenvoudig verwerkt en binnenkort kunnen ook de offline bestellingen eenvoudig afgerekend worden via iDEAL.

GRATIS naar Financial Systems op donderdag 18 mei?

Ben je ook van plan om naar Financiel Systems te gaan op donderdag 18 mei? Wij nodigen je graag uit om kosteloos deel te nemen aan dit event. De code voor gratis toegangskaarten is op te vragen via marketing@king.eu.

Graag tot donderdag 18 mei!

buckaroo + king = 3 website 200x300

Op donderdag 18 mei neemt King voor het vijfde jaar op rij deel aan Financial Systems, het grootste kennis- en netwerkevent op het snijvlak van Finance en IT in Nederland. Volg de presentatie waarin duidelijk wordt wat de samenwerking tussen King en Buckaroo oplevert voor gezamenlijke klanten. Wij nodigen je graag uit om kosteloos deel te nemen aan dit event.