Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op 7 & 8 november 2018 is de Jaarbeurs in Utrecht het decor voor ICT & Logistiek 2018. King is wederom aanwezig op dit platform voor ICT toepassingen en – diensten in de logistieke keten.

Thema: Connected Logistics
Supply chains, logistieke processen, bestaan uit schakels die er met elkaar voor zorgen dat goederenstromen efficiënt en effectief hun weg vinden. Daarmee is ‘Connected Logistics’ eigenlijk niets nieuws. En tegelijkertijd juist wel. Want de digitale transformatie die gaande is, biedt ongekende mogelijkheden om de noodzakelijke verbindingen tussen leveranciers en afnemers, mensen en systemen en systemen zelf te realiseren en optimaliseren. ‘Connected Logistics’ geeft de juiste tools en toepassingen. Data leiden tot inzichten, processen kunnen versnellen, ketens optimaliseren, en nieuwe modellen ontstaan.

Kennisoverdacht staat centraal
Er komen diverse sprekers aan het woord. Zij verzorgen inspirerende workshops en seminars, waarbij situaties uit de uit de ICT & logistiekbranche centraal staan.

Een ijzersterk, op thema ingestoken inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours samen met een uitgebreid expositieprogramma zorgen voor een compleet aanbod voor bezoekers. Samen met partners, exposanten en prominente sprekers wordt een afwisselend en actueel programma opgesteld vol met cases, trends, innovaties en ontwikkelingen uit de branche.

Als VIP naar ICT&Logistiek?
Kom jij ook naar ICT & Logistiek op 7 en 8 november? We ontvangen je graag in onze stand. Je maakt dit jaar kans om als VIP aanwezig te zijn. Als VIP krijg je een persoonlijke uitnodiging, gratis lunch, de beste plekken bij de seminars, toegang tot de netwerkborrel en meer. Meld je snel aan via de oranje button voor ICT & Logistiek en wij laten je z.s.m. weten of je de gelukkige VIP bezoeker bent.

Afbeelding ICTLogistiek 2018

Bezoek onze stand!
Het tweedaagse event vindt plaats op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018. Op beide dagen is de beursvloer geopend van 9.30 tot 17.00 uur. ICT & Logistiek is gratis te bezoeken in Hal 1 in de Jaarbeurs in Utrecht. Zien wij jou ook op 7 en 8 november? Je bent van harte welkom bij onze stand D112! Meld je aan via deze link en kom gratis naar ICT & Logistiek 2018.