Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Coronavirus update

Wij vinden het belangrijk om je goed op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie in verband met het Coronavirus. Inmiddels heeft het Coronavirus een flinke grip op onze maatschappij. Natuurlijk hebben ook wij maatregelen genomen om de continuïteit voor onze klanten te waarborgen.

Vanuit huis werken
Wij volgen hierin het beleid van onze overheid en het RIVM. Met ingang van heden werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis. Wij beschikken over uitstekende faciliteiten om het werken vanuit huis mogelijk te maken. Onze werkprocessen zijn daarop afgestemd.

In de support verandert er voor jullie niets
Je kunt gewoon ons centrale nummer 010 – 264 63 40 bellen of een e-mail sturen naar support@king.eu. De chat op onze website is beschikbaar en je kunt een app sturen naar 06-546 90 774.

Afspraken alleen nog virtueel
Wij stellen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en relaties voorop. Daarom hebben we besloten om interne en externe overleggen zoveel mogelijk virtueel te houden. Voor reeds gemaakte afspraken nemen wij contact met je op om samen te overleggen wat de beste oplossing is voor het moment.

Continuïteit staat voorop
We doen er alles aan om onze bedrijfsvoering op het niveau te houden wat jullie van ons gewend zijn. Mocht er iets in onze aanpak of beschikbaarheid veranderen dan informeren wij jullie direct.

Mocht je vragen of tips hebben dan vernemen wij dat graag verkoop@king.eu.