Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

De King Tour vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 september van 13:00 tot 20:00 uur. De King Tour is zoals vele van jullie al weten een puzzeltocht over toeristische routes in Nederland. Zie je normaal alleen maar snelweg als je in de auto naar werk zit? Met de King Tour ervaar je een heel andere kant van Nederland! Kleine landweggetjes, polderland, bruggen, pontjes, molens, wie weet waar we dit jaar langs komen…

De King Tour is geen snelheidswedstrijd. Bovendien is een oldtimer niet verplichtmaar we vinden klassieke auto’s wel leuk. De uitdaging is om de route nauwkeurig te volgen en zo de foto’s te vinden die langs deze route zijn genomen. Kijk uit, er kunnen instinkers bij zitten! Het team dat de meeste foto’s in de juiste volgorde weet te plaatsen is de winnaar van de King Tour. Elk team bestaat uit twee deelnemers. Als single opgeven kan ook, dan regelen wij een partner voor je!

De rit eindigt met een heerlijk diner. Natuurlijk is er volop gelegenheid om te netwerken. Deelname aan de King Tour is gratis. Wel vragen we om een vrijwillige bijdrage voor een goed doel, dit jaar is dat voor het tweede jaar op rij de Linda Foundation.

Naast het organiseren van de King Tour sponsort King ook een autorally voor het goede doel: de historische Tulpenrallye. Het winnende team nodigen we daarom uit om als gast van King één dag mee te doen aan de 65e editie van de Tulpenrallye, die in mei 2018 plaats zal vinden.

De King Tour, een ervaring die je zeker niet wilt missen! Met trots mogen wij melden dat de inschrijving is gesloten. Momenteel hebben wij 40 deelnemende teams aan de King Tour 2017.

Lijkt het je leuk om op vrijdagmiddag een pittoreske route over de Nederlandse wegen te rijden, terwijl je onze foto’s opspoort? Neem het op tegen andere King-gebruikers, relaties en dealers in de 8e King Tour!