Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Business Software is overgestapt op maandabonnementen met een nieuwe indeling van de functionaliteit. Per 1 januari 2020 kan King alleen nog worden gebruikt via het maandabonnement en worden alle oude abonnementen overgezet. Maar daar hoef jij niet op te wachten!

Nu overstappen biedt vele voordelen:

  • Met het maandabonnement betaal je niet meer een jaar vooruit, maar per maand. Dit betekent standaard gespreide betaling;
  • Uitbreiding van het aantal gebruikers of uitbreiding naar een grotere versie van King vergt geen extra investering vooraf, maar is slechts een aanpassing van het maandabonnement;
  • De lange lijst met opties tegen meerprijs is vervallen. Je hoeft niet meer extra te betalen voor opties, alle functionaliteiten zijn opgenomen in een van de versies;
  • Direct gratis gebruik maken van de King CRM app, WMS Orderpicken app en WMS Inventariseren app;
  • Gratis gebruik maken van de Engelstalige versie van King.
“Profiteer direct van extra functionaliteiten en uitbreidingsmogelijkheden.”

Krijg beschikking tot de King apps

Daarnaast krijg je bij het maandabonnement gratis beschikking over de King apps, die je op je smartphone of tablet (Android of iOS) eenvoudig kunt raadplegen.

CRM app
De King CRM app is dé app voor succesvol relatiebeheer. Alle informatie van relaties is eenvoudig beschikbaar en te beheren. Je kunt taken en gespreksnotities noteren of een bezoekverslag inspreken. Uitermate geschikt voor buitendienstmedewerkers.

De CRM app is beschikbaar in het maandabonnement King Financieel Plus en vanaf Factureren Plus. Kortom, voor elke versie met CRM erin.

WMS Orderpicken app
Met de WMS Orderpicken app bespaar je tijd in je magazijn en voorkom je fouten tijdens het verzamelen van de orders. WMS Orderpicken is een app waarmee je eenvoudig artikelen kunt verzamelen. Weg met de papieren verzamellijsten!

De WMS Orderpicken app is beschikbaar voor Android toestellen binnen het maandabonnement King Handel of hoger.

WMS Inventariseren app
Met King WMS Inventariseren is jouw voorraad snel en efficiënt up-to-date. Inventariseren zonder papieren tellijsten, waardoor je tijd bespaart en minder fouten maakt. Om jouw inventarisatie nog makkelijker te maken gebruik je de WMS Inventariseren app.

De WMS Inventariseren app is beschikbaar voor Android toestellen binnen het maandabonnement King Handel of hoger.

(WMS) Magazijnontvangsten app
Met de King (WMS) Magazijnontvangsten app is het handmatig boeken van pakbonnen verleden tijd. Je kunt ontvangen voorraad snel en efficiënt inboeken met deze app. Dankzij de ingebouwde controles maak je minder fouten.

De (WMS) Magazijnontvangsten app is beschikbaar voor Android toestellen binnen het maandabonnement King Handel of hoger.

King in het Engels beschikbaar
Vanaf versie 5.59 is King in het maandabonnement ook Engelstalig beschikbaar.

Meer informatie of direct overstappen?
Wil je je laten adviseren of meteen overstappen, neem eenvoudig contact met ons op via:

Telefoon: 010 – 264 63 20
Mail: verkoop@king.eu
Chat: Rechts onderin je scherm kun je een chatvenster openen.

Als je nu overstapt op het maandabonnement, profiteer je direct van de extra functionaliteiten en uitbreidingsmogelijkheden zonder extra investering. Daarnaast komen nieuwe functionaliteiten alleen beschikbaar voor het maandabonnement, dus niet voor het oude licentiemodel.

Ervaar de voordelen website

Meer informatie of direct overstappen?
Wil je je laten adviseren of meteen overstappen, neem eenvoudig contact met ons op via:

Telefoon: 010 – 264 63 20
Mail: verkoop@king.eu
Chat: Rechts onderin je scherm kun je een chatvenster openen.