Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij meer vrijheid tijdens het voeren van je financiële administratie? Kies de koppeling tussen bunq en King en ontdek wat je met jouw nieuwe vrijheid kan doen.

King Business Software helpt ondernemers al 36 jaar bij hun administratieve automatisering. Dankzij King heb je betrouwbare en slimme business software. Compleet en makkelijk in gebruik. Wij optimaliseren alle bedrijfsprocessen. Van een totale ERP-oplossing met webshop en magazijnautomatisering tot boekhouding en facturering. En om tijdens de financiële administratie meer vrijheid te ervaren, koppelt King nu met bunq.

Bunq maakt alle momenten waarop de ondernemer met geld bezig is simpeler en efficiënter. Bunq is het alternatief voor traditioneel bankieren. Als ondernemer krijg je de vrijheid om te doen waar je het liefst mee bezig bent: ondernemen! Om jou hierbij te ondersteunen heeft bunq als eerste Nederlandse bank een publieke API beschikbaar gemaakt en door de integratie met King, worden transacties nu automatisch verwerkt in je administratie.

Maak meerdere bankrekeningen zelf aan zodat budgettering voor bijvoorbeeld de BTW eenvoudig gereserveerd wordt. Maak en beheer betaalpassen zelf, zodat het handmatig verwerken van declaraties tot het verleden behoort. Het enige dat jij nodig hebt is je smartphone. Kies vrijheid, kies bunq – bank of the free!

Wil je meer weten, vul dan je gegevens hieronder in of neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Ervaar wat bunq voor je bedrijf kan betekenen. Laat je verrassen door de snelheid van realtime boekhouden, de kracht van directe betalingen en het gemak van een complete bankrekening in je broekzak. Om een rekening te openen heb je alleen maar een mobiele telefoon nodig.

Bezoek de website van bunq: www.bunq.com/nl/