Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

De nieuwe release Factuur2King 2.2 is nu beschikbaar!

Vanaf Factuur2King 2.2 zijn belangrijke nieuwe functies beschikbaar. Deze functies vindt u in de 3 nieuwe opties voor Factuur2King:

UBL

UBL is een standaard voor elektronische bedrijfsvoering, bijvoorbeeld voor het uitwisselen van digitale facturen of bestelbonnen. Door het gebruik van UBL wordt het mogelijk om facturen digitaal te versturen, in te lezen en volledig automatisch te verwerken, zonder menselijke tussenkomst. Met UBL is 100% factuurherkenning mogelijk. Met de UBL-optie is het mogelijk om facturen van InvoiceSharing, StoreCove en Go2UBL te verwerken. De totalen en btw (automatische splitsen bij meerdere btw tarieven) worden geheel automatisch verwerkt.

Fiatteringsportal

Facturen kunnen op een online portal worden gezet van waar ze voor elke fiatteur afzonderlijk zijn op te vragen en fiatteren. De facturen zijn zo beschikbaar op mobiel, tablet of pc.

Klantenportal voor administratiekantoren en accountants

Via dit online portal kunnen uw klanten of medewerkers in- en verkoopfacturen uploaden. Deze facturen kunt u vervolgens op de vertrouwde manier met Factuur2King in uw administratie verwerken en bij de relevante administratie ophalen. Dit portaal kunt u aanpassen aan uw eigen look en feel.

Wilt u meer weten over de scan- en boekoplossing Factuur2King om te zien of het ook u tijd en fouten kan schelen? Lees meer over Factuur2King of neem contact op met onze afdeling Verkoop voor meer informatie of een gratis demonstratie, via 010 264 63 20 of info@king.eu

F2K_600x400