Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Zenvoices en King slaan de handen ineen en gaan een samenwerking aan. Dankzij deze samenwerking kun je als ondernemer kostbare tijd besparen bij het inboeken van facturen. Je kunt namelijk sneller en makkelijker facturen verwerken met deze complete oplossing voor factuurverwerking. Precies waar King ook voor staat: een optimale ondersteuning bieden aan ondernemers.

Ervaar de voordelen van de samenwerking
Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in King 5. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze in de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in King. Ook kan je facturen digitaal autoriseren.

Zenvoices is beschikbaar voor King Financieel (plus), Factureren (plus/pro), Handel (pro), Enterprise en King 5 Online.

Alle voordelen voor King gebruikers op een rij:

 • Automatisch verwerken van e-facturen, gescande en digitale facturen
 • Scherpste tarieven van Nederland
 • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met de Zenvoices app voor Android en iOS
 • Online archief conform archief- en privacywetgeving
 • Facturen autoriseren voor betaling of boeking (inclusief smartphone/tablet app)
 • Zelflerende en gedeelde factuurherkenning in de cloud
 • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
 • Word e-factuur en UBL Ready
 • Eenvoudig te gebruiken software, zonder leercurve
 • Telefonische ondersteuning standaard inbegrepen
“Zenvoices en King bieden een optimale ondersteuning aan ondernemers.”

Integratie met King
Ingelezen facturen worden in King geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als archiefstuk (hiervoor is de King optie ‘Digitaal archief’ vereist).

Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in King.

Administraties, dagboeken, periodes, crediteuren, debiteuren, valuta, betalingscondities, btw-codes en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit King.

Indien gewenst worden tijdens autorisatie boekingen in King geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Aan de slag met de koppeling tussen King en Zenvoices
Als King geïnstalleerd is op je eigen server, dan is ook een installatie van de koppelingssoftware van Zenvoices op deze server vereist. Aan deze installatie zijn eenmalige kosten verbonden. De informatie vind je in de factsheet die je kunt downloaden via onderstaande button.

Wil je meer weten of een prijsopgave voor de integratie, vul dan je gegevens hieronder in of neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Over Zenvoices
Zenvoices maakt factuurverwerking sneller en makkelijker voor accountants en ondernemers. Het idee voor Zenvoices ontstond al enkele jaren geleden. Er werd veel tijd gestoken in boekhouden, terwijl dat niet de ‘core business’ is. Om dat sneller en eenvoudiger te doen, werd Zenvoices ontwikkeld. Na de ontwikkeling is de software grondig getest en zijn er pilots gedraaid – het werkt fantastisch, precies zoals Zenvoices voor ogen had: snel, eenvoudig en betrouwbaar!

Over King
Bij King krijg je betrouwbare en slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Compleet en makkelijk in gebruik. Van boekhouden en factureren tot een totale ERP-oplossing met webshop en magazijnautomatisering, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat jouw business kan groeien en bloeien. Groot of klein, accountant, zzp’er of handelsonderneming, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op jouw bedrijfsbehoeften.