Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op donderdag 18 mei neemt King voor het vijfde jaar op rij deel aan Financial Systems, het grootste kennis- en netwerkevent op het snijvlak van Finance en IT in Nederland. Het event vindt dit jaar wederom plaats in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Heb jij je ook al aangemeld?

Financial Systems brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig programma. Daarmee biedt Financial Systems bezoekers een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor IT-toepassingen en diensten bestemd voor professionals in financiële beroepen. Financial Systems wordt sinds 2011 jaarlijks georganiseerd door Alex van Groningen in samenwerking Next Level Academy. Het event wordt elk jaar door bijna 1000 finance professionals bezocht.

Ontmoet honderden vakgenoten

Ontmoet honderden vakgenoten. Deel kennis en ervaringen. Laat je bijpraten over de laatste marktontwikkelingen. In diverse hoogwaardige sessies worden relevante trends en ontwikkelingen omtrent Finance en IT besproken door toonaangevende experts. Denk daarbij aan ontwikkelingen op het gebied van robotica, kunstmatige intelligentie, big data en analytics.

GRATIS naar Financial Systems op donderdag 18 mei?

Ben je ook van plan om naar Financiel Systems te gaan op donderdag 18 mei? Wij nodigen je graag uit om kosteloos deel te nemen aan dit event. De code voor gratis toegangskaarten is op te vragen via marketing@king.eu.

Graag tot donderdag 18 mei!

Financial-Systems_300x200

Op donderdag 18 mei neemt King voor het vijfde jaar op rij deel aan Financial Systems, het grootste kennis- en netwerkevent op het snijvlak van Finance en IT in Nederland. Financial Systems brengt vraag en aanbod in een inspirerende omgeving op één dag bij elkaar door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig programma. Meld je kosteloos aan en ontmoet honderden vakgenoten.