Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

De maatschappij waarin we tegenwoordig leven ziet er aanzienlijk anders uit dan een aantal decennia geleden. Een hoog flexibiliteitsgehalte en een klantgericht assortiment is meer dan ooit nodig om te voldoen aan de hoge eisen die de hedendaagse ondernemer of consument stelt. Tegen deze achtergrond veranderen de contractvoorwaarden waaraan mensen zich willen verbinden. De populariteit van hoge investeringen en langlopende abonnementen is aan het dalen, terwijl het maandabonnement steeds meer in trek raakt. In deze blogpost leggen we uit hoe de maatschappij verandert en hoe King meebeweegt met de tijdgeest: je kunt nu direct aan de slag met King Business Software, zonder hoge investering en met een korte opzegtermijn.

Flexibiliteit en de korte termijn

Een ‘snelle’ samenleving vol digitale hulpmiddelen is sterk aan verandering onderhevig. Mensen willen dan ook niet meer lang vastzitten aan contractuele verplichtingen. ‘Flexibiliteit’ is het credo. Aan de andere kant wordt het wel prettig gevonden om zoveel mogelijk zaken aan één loket te regelen – maar dan wel een loket dat aan alle eisen van de consument voldoet. En die eisen zijn doorgaans behoorlijk hoog.

Het snellere leven van nu brengt een kortetermijndenken met zich mee. Mensen gaan massaal over op kortlopende contracten die kunnen worden aangepast aan hun unieke wensen. Van internet- tot telefoonabonnementen: alles wordt per maand geregeld en afgerekend. Zijn er in een bepaalde maand meer minuten of megabytes nodig, dan is dit binnen de meeste contracten geen probleem. In de regel zijn abonnementen tegenwoordig gemakkelijk uit te breiden, in te perken en op te zeggen. Langlopende contracten waar geen ‘rek’ in zit, zijn niet langer geliefd. Alles moet kort, flexibel en rekbaar zijn. En aan die voorwaarden voldoet het maandabonnement.

Softwarepakketten en het maandabonnement

Welke implicaties heeft deze nieuwe tijdgeest nu voor het bedrijfsleven? Hoe kan de drang naar maatwerk en kortlopende verplichtingen worden vertaald naar softwarepakketten?

Jonge en nieuwe ondernemers willen, kunnen of durven geen grote investeringen te doen. Maar ook ondernemers die al jaren meedraaien, worden steeds meer aangestoken door de nieuwe tijdgeest. Per maand betalen spreekt veel organisaties dan ook meer aan dan de verplichting van een initiële investering in combinatie met een servicecontract.

We zetten de voordelen van het maandabonnement voor je op een rij:

  • Vast bedrag per maand: jij weet waar je aan toe bent en betaalt alleen voor de functionaliteit die je écht gebruikt;
  • Flexibiliteit: Je kunt op elk moment het aantal gebruikers uitbreiden.

Geen verrassingen, één vast bedrag per maand

Een initiële investering is niet langer nodig; je betaalt één vast maandelijks bedrag. De financiële- en ERP pakketten zijn geschikt voor bedrijven in elke branche. Elk pakket heeft een ruime keuze aan functionaliteiten; deze kun je gebruiken indien nodig. De pakketten bieden een enorme mate van flexibiliteit. Hierdoor is het mogelijk om ieder pakket geheel bedrijfsspecifiek te maken en af te stemmen op de wensen en processen binnen jouw organisatie.

Ben je op zoek naar een pakket dat aan jouw specifieke wensen voldoet? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die ons maandabonnement biedt? We vertellen je er graag meer over! Vul nu onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Website-maandabonnement

Een initiële investering is niet langer nodig; je betaalt één vast maandelijks bedrag. De financiële- en ERP pakketten zijn geschikt voor bedrijven in elke branche. Elk pakket heeft een ruime keuze aan functionaliteiten; deze kun je gebruiken indien nodig. De pakketten bieden een enorme mate van flexibiliteit. Hierdoor is het mogelijk om ieder pakket geheel bedrijfsspecifiek te maken en af te stemmen op de wensen en processen binnen jouw organisatie. We vertellen je er graag meer over!