De maatschappij waarin we tegenwoordig leven ziet er aanzienlijk anders uit dan een aantal decennia geleden. Een hoog flexibiliteitsgehalte en een klantgericht assortiment is meer dan ooit nodig om te voldoen aan de hoge eisen die de hedendaagse ondernemer of consument stelt. Tegen deze achtergrond veranderen de contractvoorwaarden waaraan mensen zich willen verbinden. De populariteit van hoge investeringen en langlopende abonnementen is aan het dalen, terwijl het maandmodel steeds meer in trek raakt. In deze blogpost leggen we uit hoe de maatschappij verandert en hoe King meebeweegt met de tijdgeest: u kunt nu direct aan de slag met King Business Software, zonder hoge investering en met een korte opzegtermijn.

Flexibiliteit en de korte termijn

Een ‘snelle’ samenleving vol digitale hulpmiddelen is sterk aan verandering onderhevig. Mensen willen dan ook niet meer lang vastzitten aan contractuele verplichtingen. ‘Flexibiliteit’ is het credo. Aan de andere kant wordt het wel prettig gevonden om zoveel mogelijk zaken aan één loket te regelen – maar dan wel een loket dat aan alle eisen van de consument voldoet. En die eisen zijn doorgaans behoorlijk hoog.

Het snellere leven van nu brengt een kortetermijndenken met zich mee. Mensen gaan massaal over op kortlopende contracten die kunnen worden aangepast aan hun unieke wensen. Van internet- tot telefoonabonnementen: alles wordt per maand geregeld en afgerekend. Zijn er in een bepaalde maand meer minuten of megabytes nodig, dan is dit binnen de meeste contracten geen probleem. In de regel zijn abonnementen tegenwoordig gemakkelijk uit te breiden, in te perken en op te zeggen. Langlopende contracten waar geen ‘rek’ in zit, zijn niet langer geliefd. Alles moet kort, flexibel en rekbaar zijn. En aan die voorwaarden voldoet het maandmodel.

Softwarepakketten en het maandmodel

Welke implicaties heeft deze nieuwe tijdgeest nu voor het bedrijfsleven? Hoe kan de drang naar maatwerk en kortlopende verplichtingen worden vertaald naar softwarepakketten?

Jonge en nieuwe ondernemers willen, kunnen of durven geen grote investeringen doen. Maar ook ondernemers die al jaren meedraaien, worden steeds meer aangestoken door de nieuwe tijdgeest. Per maand betalen spreekt veel organisaties dan ook meer aan dan de verplichting van een initiële investering in combinatie met een servicecontract.

We zetten de voordelen van het maandmodel voor u op een rij.

  • Vast bedrag per maand: u weet waar u aan toe bent en betaalt alleen voor de functionaliteit die u écht gebruikt;
  • Flexibiliteit: u kunt op elk moment het aantal gebruikers uitbreiden;
  • Automatische facturering: hebt u te maken met maandelijks terugkerende facturen, dan kan het systeem deze elke maand op dezelfde wijze voor u boeken. Dat scheelt u tijd en geld!

King Business Software introduceert acht zéér complete pakketten

King Business Software gaat graag met de tijd mee. Daarom hebben wij het maandmodel geïntroduceerd. Dit houdt in dat een initiële investering niet meer nodig is; u betaalt een vast maandelijks bedrag. Daarnaast hebben we de pakketsamenstelling drastisch gewijzigd en vereenvoudigd. Voorheen werkten we vanuit één basispakket met zeer veel opties. Deze opties zijn nu als standaard functionaliteiten toegevoegd aan de verschillende pakketten. Nu hebben we acht verschillende en uiterst complete pakketten waaruit u makkelijk kunt kiezen. De financiële- en ERP pakketten zijn geschikt voor bedrijven in elke branche. Elk pakket heeft een ruime keuze aan functionaliteiten; deze kunt u gebruiken indien nodig. De pakketten bieden een enorme mate van flexibiliteit. Hierdoor is het mogelijk om ieder pakket geheel bedrijfsspecifiek te maken en af te stemmen op uw processen.

Bent u op zoek naar een pakket dat aan uw specifieke wensen voldoet? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die ons maandmodel biedt? Er is “voor elk wat wils”. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Ik wil meer weten over het nieuwe maandmodel

Bel ons op 010 – 264 63 20 of vul onderstaande formulier in. Dan ontvangt u snel meer informatie over het nieuwe maandmodel.

De maatschappij waarin we tegenwoordig leven ziet er aanzienlijk anders uit dan een aantal decennia geleden. In deze blogpost leggen we uit hoe de maatschappij verandert en hoe King meebeweegt met de tijdgeest: u kunt nu direct aan de slag met King Business Software, zonder hoge investering en met een korte opzegtermijn.