Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Nóg efficiënter werken met automatische factuur- en regelherkenning van TriFact365

Iedere organisatie heeft ermee te maken: het verwerken van de inkoopfacturen en bonnetjes. Jij wil een actueel inzicht hebben in je cijfers en zorgen dat je leveranciers op tijd worden betaald. In de praktijk zien wij veel organisaties nog handmatig de facturen en administraties verwerken. Dit kan veel efficiënter! Zet je boekhouding in de 6e versnelling met automatische boekingsvoorstellen en 100% realtime factuur- én regelherkenning van TriFact365.

King Software biedt de mogelijkheid om scan-en-herken software te koppelen, zodat het verwerken van de administratie een stuk efficiënter kan. Tijdens deze Inspiratiesessie laten we je zien hoe je zo’n efficiënt werkende administratie kunt realiseren door King Software en TriFact365 samen in te zetten. We laten TriFact365 LIVE zien inclusief automatische regelherkenning!

LET OP: DEZE INSPIRATIESESSIE ZIT VOL

Voor vragen stuur een e-mail naar marketing.

De kennissessie in het kort
Waar? King Software, Eglantierbaan 95, Capelle aan den IJssel
Hoe laat? Van 14:00 tot 16:00
Wat? Hoe haal je alles uit je King pakket met TriFact365.

Sprekers

Martijn de Koning (Mede-oprichter TriFact365)
Martijn is een ondernemer in hart en nieren. De basis daarvoor heeft hij gelegd als financieel specialist (Register Controller). Naast zelf een accountants- & administratiekantoor te hebben gehad, is Martijn altijd geïnteresseerd geweest in automatisering. Eigenlijk zit automatiseren in zijn bloed. Met TriFact365 biedt hij dé oplossing die de efficiency van een administratie enorm verhoogt.

Kristian van Dijk (Product Owner TriFact365)
Kristian werkt sinds 2016 bij TriFact365. Als Product Owner bedenkt en ontwikkelt hij samen met de ontwikkelaars nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Als schakel tussen ‘Business’ en ‘IT’ houdt hij scherp in de gaten wat er speelt bij gebruikers. Tijdens de Inspiratiesessie zal Kristian alles vertellen over de werking van het systeem.

Houdt onze social media kanalen in de gaten, we organiseren dit jaar nog meer kennissessies met TriFact365!

Realtime digitale factuurverwerking met TriFact365 voor King Business Software en King Anywhere.

✓ Uitgebreide autorisatiewerkstromen
✓ Altijd en overal beschikbaar
✓ Scherpste tarieven van Nederland

Download de factsheet