Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Wil jij weten hoe je miljoenen extra klanten bereikt met je webshop? En hoe je ervoor zorgt dat je deze klanten gesegmenteerd en volgens de aangescherpte AVG kan bereiken met e-mailmarketing? Dat kwam je te weten op dinsdag 25 juni 2019 tijdens de kennissessie ‘Haal alles uit je webshop en uit je e-mailmarketing’ van ADJUST-IT en King Business Software.

De kennissessie vond plaats bij ADJUST-IT op kantoor in Hollandscheveld. Tijdens deze interactieve kennissessie was er een presentatie van Channable. Channable heeft een online tool ontwikkeld die webshopeigenaren en marketeers helpt bij hun online marketing activiteiten. In de presentatie wordt een nieuwe orderkoppeling met onder andere Amazon en Bol.com gelanceerd. Daarnaast was er een presentatie van Attitude Holland over engagement en retentiemarketing.

Programma
10.00 uur   Inloop
10.15 uur   Ontvangst en introductie
10.30 uur   Presentatie Channable
11.00 uur   Pauze
11.15 uur   Presentatie Attitude Holland
11.45 uur   Vragen
12.00 uur   Lunch
13.00 uur   Einde sessie (mogelijkheid tot rondleiding door ICH)

Rondleiding door ICH
Na de kennissessie was er de mogelijkheid tot een rondleiding door ICH, tegenover het pand van ADJUST-IT. Als King-gebruiker heeft ADJUST-IT voor ICH BV meer dan 10 jaar alles geïntegreerd en geautomatiseerd wat los en vast zat. In 2016 is de ICT-afdeling ondergebracht in ADJUST-IT om ook andere King-gebruikers te ondersteunen op het gebied van marketing automation. Voor al hun koppelingen is King de basis en leidend.

Locatie kennissessie
Kantoor ADJUST-IT
Thijs Thalenstraat 2A
7913 ZX Hollandscheveld