Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King 5.62 nu beschikbaar

Een frisse gepersonaliseerde look, een overzichtelijk en informatief dashboard per debiteur en het automatisch verwerken rekeningafschriften en de bankenkoppeling. Zomaar wat grepen uit de nieuwste release van King. Lees meer over de nieuwe functionaliteiten en installeer hem nu!

Een frisse look
Op veler verzoek introduceren we een nieuw startscherm. Dit scherm bevat snelkoppelingen die persoonlijk instelbaar zijn. Standaard zie je een aantal veel gebruikte tegels, maar je kunt deze geheel aanpassen aan je eigen wensen en werkzaamheden. De opties die je ziet zijn afhankelijk van je rechten binnen King en sla je per administratie en gebruiker op.

Dashboard per debiteur
Een debiteur aan de telefoon? Controleer meteen of je actie moet ondernemen. In het dashboard per debiteur heb je direct inzicht in o.a. de omzetgegevens, openstaande posten, orders en offertes en hardlopende artikelen. Je vindt dit dashboard als tabblad bij de debiteurgegevens en kunt doorklikken op elk onderdeel. Je bepaalt zelf welke dashboard items je wilt zien en in welke volgorde. De opties die je ziet zijn afhankelijk van je rechten binnen King en je King licentie.

Automatisch verwerken rekeningsafschriften en de bankenkoppeling
Banktransacties automatisch matchen én boeken, het kan in King 5.62. Zodra een transactie is ingelezen, zoekt King de bijbehorende debiteur-, crediteur- of grootboekrekening erbij en boekt op de juiste factuur af. En dit allemaal volgens de boekregels die je nu al hebt vast gelegd en gebruikt.

En met de komst van de bankenkoppeling zijn de vele handmatige handelingen bij het inlezen van rekeningafschriften ook verleden tijd. Vanaf King 5.62 is het mogelijk om banktransacties van grote banken automatisch in King te krijgen, zonder de repeterende handelingen. Na eenmalige inrichting, komen nieuwe banktransacties automatisch in betreffende King-administraties te staan.

Download de nieuwe release

Lees de volledige de releasenotes

Vragen over de nieuwe release?
Neem contact op met de afdeling verkoop via 010 – 264 63 40 of support@kingsoftware.nl.

Ben je benieuwd wat de nieuwste versie van King te bieden heeft?

Bekijk het webinar terug