Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Waar King er is voor de boekhouding, CRM, voorraadadministratie en magazijnautomatisering, is Buckaroo er voor de betalingen. Natuurlijk liggen deze zaken dicht tegen elkaar aan. Niet voor niks zijn King en Buckaroo daarom partners in het optimaliseren van de cashflow. Om in het thema van het King Connect Business Event te blijven.

Voor wie, kunnen we wat betekenen?
Voor webshops

Je hebt een webshop of e-commerce onderneming, kortom je verkoopt producten online.

King verzorgt hierbij de boekhouding, de connectie met de webshop op artikelniveau en voor de orderafhandeling en voorraadadministratie kan King connecten op verschillende niveaus.

Altijd de actuele voorraad in je webshop
Je webshop gekoppeld aan je administratie in King. Handig het beheer op één locatie. In King, staan alle gegevens zoals prijsafspraken, kortingen, voorraad, artikelbeheer en debiteurgroepen. Door de up-to-date informatie voorkom je dubbel invoeren. Zo heb je altijd de actuele voorraad in je webshop.

Internetkassa
Buckaroo biedt een internetkassa met meer dan 40 betaalmethoden, waarbij iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcards en achteraf betalen het meest populair zijn.

Wil je jouw klanten het gemak en vertrouwen geven van achteraf betalen? Maar liever geen risico lopen? Kies dan voor een achteraf betaalmethode zoals AfterPay, Klarna, Focum of Capayable. Hierin is een automatische credit check opgenomen.

Betaallink en betaalknop
Ook betaalverzoeken per e-mail met een betaalknop zijn mogelijk (de moderne versie van de acceptgiro). Deze betaalknop of betaallink opnemen in een factuur of betaalverzoek kan rechtstreeks vanuit King Business Software. De betaling wordt door Buckaroo verwerkt en teruggekoppeld naar jouw King-omgeving. Zo heb je real-time inzicht in je betalingsverkeer.

Automatische incasso en achteraf betalen
In Nederland worden online aankopen in de meeste gevallen direct via iDEAL afgerekend, maar er is steeds vaker vraag naar betalen via automatische incasso of achteraf betaalmogelijkheden. Automatische incasso kan eenmalig of doorlopend, vaak in combinatie met een digitale incassomachtiging (e-mandate). Betalen jouw klanten periodiek een vast of variabel bedrag? Automatiseer dan de herhaaldelijke betaalverzoeken. Dit kan via recurring payments of voor abonnementen via de Buckaroo subscription services oplossing.

Afschriften van Buckaroo met één druk op de knop verwerken in King
Met één druk op de knop kunnen gezamenlijke klanten van King en Buckaroo de afschriften van Buckaroo in King verwerken. Hierdoor is het proces sneller, consequenter en is de kans op fouten geminimaliseerd. Zowel Buckaroo als King spelen actief in op de wensen en behoeften die zij ervaren vanuit de markt.

Voor handelsbedrijven

Wil je volledig inzicht in je inkoop- en verkoopadministratie? Je complete voorraadadministratie volledig geïntegreerd met je financiële en orderadministratie? Met King regel je het hele proces van besteladvies tot levering en facturatie. Je kunt productinformatie invoeren, factureren op basis van artikelen, barcodes afdrukken, offertes maken, prijsafspraken invoeren, backorders bijhouden en gegevens uitsplitsen per klant, artikel, vertegenwoordiger of periode. Magazijnautomatisering met handscanners is ook mogelijk.

Betaalverzoeken en herinneringen
Buckaroo maakt het mogelijk voor groothandels om eenvoudig betaalverzoeken én herinneringen digitaal uit te sturen. Nooit meer facturen die handmatig nagebeld of gemaild hoeven worden. Betalen kan via een betaallink, dit maakt overboeken een stuk gemakkelijker. Ook (gedeeltelijk) betalen via verschillende online betaalmethoden is mogelijk. Een flinke administratieve ontzorging en het maakt het leven van de afdeling finance een stuk gemakkelijker.

Identificatie, betaalgarantie en achteraf betalen

Buckaroo verwerkt niet alleen de betaling zelf, maar denkt ook mee in oplossingen voor de identificatie vooraf. Hoe weet je met wie je zakendoet? Durf je het aan om een nog onbekende klant achteraf te laten betalen? Een 1 cent transactie of aanbetaling via iDEAL zorgt er in elk geval voor dat het rekeningnummer geverifieerd is. Een digitale incassomachtiging stelt de betaalafspraak officieel vast. De credit check liever uitbesteden? Maak dan gebruik van een achteraf betaalmethode zoals Capayable (aan te vragen via Buckaroo).

Vaste klanten
Groothandels hebben vaak een vaste groep afnemers. Een vaste klant hoeft natuurlijk niet hetzelfde betaalproces te doorlopen als een nieuwe klant. Bovendien zijn er meestal staffel-, prijs- en betaalafspraken afgesproken. Door in te loggen op een MijnOmgeving kan de betaalmethode afgestemd worden per klant of klantgroep. Bijvoorbeeld, stel in dat nieuwe klanten altijd eerst een aanbetaling van 50% via iDEAL doen. Buitenlandse klanten kunnen een aanbetaling of voorlopige reservering doen via de creditcard. Bestaande klanten krijgen een betaalverzoek per mail of post. Buckaroo denkt graag mee met de ideale betaalstrategie.

Voor subscription services en abonnementen

Keyword bij abonnementen? Terugkerende betalingen. Geen zin om elke maand weer opnieuw een batch aan te maken en in te schieten? Geen zin om elke keer maar af te wachten of alle betalingen goed binnenkomen? En dan wederom weer die (vaak handmatige) tijdrovende opvolging van mislukte betalingen.

Buckaroo kreeg veel vraag naar oplossingen voor terugkerende betalingen, ook wel recurring payments, van bedrijven die een abonnement of subscription service aanbieden. Daarom omwikkelde het een eigen Subscription Service-oplossing voor betalingen. Waarbij je ontvangsten kunt bijhouden op debiteurniveau. Dit maakt het ook gemakkelijk om vanuit de klant of abonnee te upgraden, pauzeren, stoppen of een andere wijziging door te voeren in het betaalplan.

Voordelen samenwerking King & Buckaroo
  • Altijd de actuele voorraad in je webshop
  • Automatisch downloaden van het MT940 bestand
  • Met één druk op de knop afschriften van Buckaroo verwerken in King
  • Door gebruik betaallink wordt er sneller betaald (omdat het makkelijker is om te betalen)
  • Door gebruik betaallink altijd de juiste informatie (betaalkenmerk), zodat direct alle betalingen gereconcilieerd worden geboekt
  • Door creditmanagement (automatische betaalverzoeken en opvolging in eigen look & feel) in combinatie met SEPA Direct Debit (of andere recurring payments) is het betaalproces volledig te automatiseren
  • Volledig inzicht in je inkoop- en verkoopadministratie
  • Je complete voorraadadministratie volledig geïntegreerd met je financiële en orderadministratie

King Software koppelt vanaf release 5.5.5 standaard met Buckaroo. Buckaroo is een toonaangevend Payment Service Provider in Nederland met ruim 10 jaar ervaring in online betalingen, abonnementsverwerking en credit management. Momenteel maken ruim 5.000 bedrijven gebruik van de betaaloplossingen van Buckaroo.

Bezoek de website van Buckaroo