Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

WerkbonApp is sinds dit jaar verder gegaan onder de naam OutSmart.

Sinds oktober 2017 koppelt King met WerkbonApp. WerkbonApp is een laagdrempelige oplossing gemaakt voor de ondernemer die een slag wil slaan met het efficiënter inrichten van de buitendienst en is marktleider op het gebied van digitale werkbonnen. Opdrachten inplannen en uitvoeren in de App met een handtekening van de klant. Zeer eenvoudig in gebruik. Het helpt bedrijven grip op de organisatie te krijgen, kosten te besparen en verhoog je de omzet te verhogen terwijl er indruk op de klant wordt gemaakt. Papierloos, transparant en vooral makkelijk. Deze samenwerking resulteert in een optimale koppeling tussen beide software-pakketten.

WerkbonApp aanwezig als standhouder op King Connect

Steven Rigter (Founder & Co-owner WerkbonApp) was eerder te zien in een van de King Connect vlogs, waarin hij bekend maakte dat WerkbonApp aanwezig is met een stand op King Connect. Bekijk de vlog via deze link.

Over de aanwezigheid van WerkbonApp op King Connect vertelt Steven het volgende: ”We willen met name de kracht van de combinatie tussen twee mooie oplossingen laten zien tijdens King Connect. King is heel sterk op het gebied van ERP en wij zijn sterk op ons vlak: het aansturen en managen van buitendiensten. Wij sturen buitendiensten aan en vervangen de papieren werkbonnen. Je kent de doordrukvellen wel waar een verwarmingsmonteur zijn uren en materialen op registreert en de klant zijn handtekening onder zet als bewijs van geleverde diensten. De gele voor de klant, de witte voor kantoor en de roze voor het magazijn. De buitendienst heeft nu een hele gebruikersvriendelijke App waar alles op wordt ingevuld en de klant zijn handtekening zet. Daarnaast biedt WerkbonApp een geavanceerde planningsmodule voor kantoor, waar men de buitendienst kan aansturen, volgen (via track & trace) en waar alle informatie uit het veld centraal binnenkomt. Het is dus een hele efficiënte manier om je buitendienst te managen.”

The best of both worlds dankzij koppeling

”Het systeem is zo flexibel en instelbaar gemaakt dat we een hele brede niche bedrijven kunnen bedienen. Onze klanten zijn niet alleen installatiebedrijven, maar ook bedrijven in de groenvoorziening, bouw- en onderhoud, facilitair- en schoonmaakbranche, loonbedrijven en zzp’ers die uren schijven zoals ICT’ers.”

WerkbonApp kreeg de afgelopen jaren steeds meer verzoeken van King-gebruikers om een koppeling te maken. Daar is vorig jaar in geïnvesteerd, waardoor dankzij de koppeling beide pakketten gecombineerd kunnen worden. The best of both worlds. Lees hier meer over de samenwerking.

Nog meer klanten blij maken dankzij samenwerking

Steven ziet King Connect als een belangrijk evenement voor de samenwerking. ”Voor ons is King Connect het startschot van een intensieve samenwerking met King Software en we kijken er enorm naar uit. De laagdrempelige software in combinatie van een disruptief prijsmodel een een goede helpdesk heeft ons in 2016 marktleider gemaakt in Nederland en België. Inmiddels wordt het systeem door meer dan 2.500 bedrijven in de Benelux gebruikt en sturen we elke dag 1.000 mensen op weg naar een nieuwe klus. Ik ben er van overtuigd dat we met onze samenwerking nog veel meer klanten blij kunnen maken, zodat ze hun werk efficiënter kunnen uitvoeren.”

Steven Rigter (Founder & Co-owner OutSmart): ,,Met de nieuwe 360 graden integratie creëren wij een nog krachtigere best-of-two-worlds oplossing voor bedrijven. Dit levert direct voordelen op zoals sneller factureren en meer omzet behalen omdat geen uurtje meer ‘verloren’ gaat. Met haar disruptieve prijsmodel is WerkbonApp direct kostenbesparend voor elk bedrijf met een buitendienst.’’

‘Voor ons is King Connect het startschot van een intensieve samenwerking met King Software en we kijken er enorm naar uit.’

— Steven Rigter, WerkbonApp