Meld je aan voor King Connect

In de afgelopen 35 jaar hebben wij van King Business Software een groot netwerk opgebouwd. Dankjewel dat jij daar ook bij hoort!

Om jou als relatie van King te bedanken, willen we je eens in het zonnetje zetten. Dit doen wij door ons netwerk met jullie te delen. En wel op vrijdag 20 april 2018.
Op deze dag zal het event ‘King Connect’ plaatsvinden, waar we je van harte voor uit willen nodigen. Op deze dag kun je kennis maken met King partners, dealers, accountants, klanten, prospects en natuurlijk alle King medewerkers.

Wij zijn druk bezig met het opzetten van een interessant dagprogramma. Heb jij hier ook ideeën over mag je deze uiteraard mailen naar verkoop@king.eu met als onderwerpregel ‘King Connect 2018’.

Wel kunnen we alvast verklappen dat de locatie echt fantastisch is. King Connect zal namelijk plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Zien we je ook op 20 april 2018? Ja, ik ben erbij!

Bekijk de foto-impressie van de vorige King Connect

King connect

Wil jij ook kennismaken met onze King partners, dealers, accountants, klanten, prospects en natuurlijk alle King medewerkers? Wij delen ons netwerk graag met jullie op 20 april 2018.