Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King Business Software is een partnerschap aangegaan met MKB Rotterdam Rijnmond. Tijdens de Netwerkborrel op maandag 26 maart bij Fort 1881 in Hoek van Holland werd het contract ondertekend, waarmee King nu co-partner is van MKB Rotterdam Rijnmond. Namens King waren partnermanager Mariska Jongbloed en accountmanager Ruud de Roode aanwezig.

Geen woorden maar Zaken!
MKB Rotterdam Rijnmond is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de stadsregio Rotterdam. MKB Rotterdam Rijnmond zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de Rotterdamse regio. Zij werken aan een regio waar bedrijven goede zaken kunnen doen en is de bindende factor voor alle ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, van klein tot groot in alle denkbare branches. En dat samen met de ondernemer onder het motto: Geen woorden maar Zaken!

Met het nieuwe partnerschap krijgt King toegang tot honderden ondernemingen in de regio. Zo maakt MKB Rotterdam Rijnmond het ondernemen makkelijker.

Meer informatie over MKB Rotterdam Rijnmond vind je op de website www.mkb-rotterdam.nl.

Hoek van Holland, Borrelbij Fort 1881

Namens King waren partnermanager Mariska Jongbloed en accountmanager Ruud de Roode aanwezig. Met het ondertekenen van het contract is King officieel co-partner van MKB Rotterdam Rijnmond.

Bekijk enkele foto’s van de netwerkbijeenkomst