Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Wanneer een consultant bij een klant langs is geweest vragen wij deze klant om hun ervaring met ons te delen door middel van een enquête. Zo helpt u ons om onze service verder te verbeteren. Uit deze enquêtes blijkt dat King-gebruikers dik tevreden zijn met onze consultants, want ze geven hen al jaren een dikke voldoende. In 2015 kregen de consultants zelfs een 8,6 gemiddeld!

De volledige cijfers voor onze consultants over 2015:

Productkennis: 8,9

Kennis financiële processen: 8,6

Kennis logistieke processen: 8,6

Nazorg: 8,4

Uitvoering: 8,5

Gemiddeld: 8,6

Ook over de afgelopen 3 jaar (2013-2015) kregen de consultants gemiddeld een 8,6.

De voordelen van een King-consultant:

De King-consultants helpen u onder andere met de implementatie van King Software. King is standaardsoftware, maar door de vele instellingen kunt u het helemaal aanpassen aan uw bedrijfsprocessen. De consultants van King kunnen u hierbij ondersteunen, zodat u profiteert van hun kennis en niet zelf het wiel hoeft uit te vinden. Door hun jarenlange ervaring met financiële en logistieke processen richten ze de software zo efficiënt mogelijk in waardoor u alles uit King haalt wat u nodig hebt. Daarnaast verzorgen ze trainingen voor uw personeel, zodat ook zij snel met King vertrouwd raken.

Andere gebruikers over de King-consultants:

Mijn vragen zijn op een heel duidelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Zaken die verder moesten worden uitgezocht, zijn op een uitstekende manier en met een heldere oplossing teruggekoppeld.

De consultant weet ontzettend veel. Je vraagt wat en halverwege, BOEM! Daar is het antwoord al. Ze kan alles zowat met haar ogen dicht. Het klinkt wat overdreven, maar het is echt zo…

_KE_0286

Wanneer een consultant bij een klant langs is geweest vragen wij deze klant om hun ervaring met ons te delen door middel van een enquête. Zo helpt u ons om onze service verder te verbeteren. In 2015 kregen de consultants zelfs een 8,6 gemiddeld!