Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Inscope Research, een kennisonderneming van de Erasmus Universiteit Rotterdam, voerde dit jaar opnieuw een onderzoek uit naar de beste digitale dienstverleners van Nederland. Met trots kunnen wij u vertellen dat King Software de top 5 heeft gehaald!

Het onderzoek

Voor het onderzoek is er onderscheid gemaakt tussen 15 vakgebieden in de digitale dienstverlening. Respondenten konden alleen de bedrijven waarderen in de vakgebieden waarbinnen zij (mede-)beslisser zijn. Aan hen werd gevraagd om aan te geven welke dienstverleners zij zouden aanbevelen bij medemanagers. Ook konden ze een top 3 samenstellen. Daarnaast hebben respondenten een oordeel mogen vellen over drie aspecten van de dienstverleners: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Het was mogelijk om een waardering tot 5 sterren te geven. Aan de hand van deze waarderingen werden afgeleide ranglijsten samengesteld.

Goed zakendoen met King

De ranglijsten zijn gebaseerd op een onderzoek dat is gehouden onder ruim 600 leidinggevenden en geven daarom een aardige richtlijn met betrekking tot bedrijven waarmee het goed zakendoen is. Waarom King zich tot deze organisaties mag rekenen?Wij helpen ondernemers al 35 jaar met het op orde brengen van hun administratie en financiële bedrijfsprocessen. U ruim inzicht geven in uw onderneming: dat is ons doel. Hierdoor kunt u uw bedrijfsprocessen namelijk optimaliseren. En dat leidt uiteindelijk tot een hogere opbrengst tegenover lagere kosten!

Op zoek naar goede finance software?

Wilt u meer weten over King Business Software en bent u benieuwd naar de wijze waarop onze producten kunnen helpen bij het stroomlijnen en automatiseren van uw bedrijfsprocessen? Neem gerust contact met ons op. King Business Software vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Ik wil meer weten over finance software

Bel ons op 010 – 264 63 20 of vul onderstaande formulier in. Dan ontvangt u snel meer informatie over finance software.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Inscope Research, een kennisonderneming van de Erasmus Universiteit Rotterdam, voerde dit jaar opnieuw een onderzoek uit naar de beste digitale dienstverleners van Nederland. Met trots kunnen wij u vertellen dat King Software de top 5 heeft gehaald! Het was mogelijk om een waardering tot 5 sterren te geven. Aan de hand van deze waarderingen werden afgeleide ranglijsten samengesteld.