Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Velen van jullie hebben er om gevraagd dus is met de komst van de nieuwe release van King een overzichtelijk financieel dashboard toegevoegd. Hier heb je, met één druk op de knop, 24/7 real-time inzicht in je financiële gegevens.

Je ziet meteen de status van de openstaande posten van je debiteuren/crediteuren. Maar ook is direct inzichtelijk wat je huidige liquiditeit en de liquiditeitsprognose voor de komende 30 dagen is. Een grafiek toont de omzet en nog een grafiek toont de opbrengsten en kosten van het huidige boekjaar.

De voordelen van het financiële dashboard:

  • 24/7 real-time inzicht in je financiële gegevens
  • Compacte weergave van de status van je openstaande posten
  • Liquiditeit en liquiditeitsprognose inzichtelijk
  • Grafieken van je omzet, kosten en opbrengsten van het huidige boekjaar

Waar kan ik het dashboard vinden?

Download en installeer eerst de nieuwste release King 5.56a. Dat kan hier. Daarna kun je in King bij Organisatie onderaan het Dashboard vinden.

Sneak preview

Om in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten, is met de komst van de nieuwe release King 5.56a ook een overzichtelijk financieel dashboard in King toegevoegd. Hier heb je, met één druk op de knop, 24/7 real-time inzicht in je financiële gegevens. Lees hier de voordelen ervan en waar je het kunt vinden.