Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Met King Business Software ben je verzekerd van kwaliteit op het gebied van e-factureren: wij zijn nu UBL Ready.

UBL Ready is tot stand gekomen door onderzoeksbureau GBNED, Platform E-factureren en de UBL Ketentest. Om UBL Ready te zijn heeft King met succes de UBL Ketentest doorlopen. Dit betekent dat e-facturen kunnen worden verzonden én ontvangen volgens UBL-standaarden. Je hoeft je met King geen zorgen meer te maken over tijdrovende uitwisseling van e-facturen.

Een verzender van facturen heeft het meeste voordeel van een factuur in pdf-formaat. Het is immers snel opgestuurd en kost weinig. De ontvanger moet de pdf echter handmatig verwerken: een tijdrovende en foutgevoelige klus. Omdat King UBL Ready is kan er veel tijd worden bespaard.

UBL Ready is de garantie voor Kinggebruikers dat e-facturen automatisch en foutloos worden verwerkt. Met King kan je volgens de laatste standaarden e-facturen verzenden, ontvangen en verwerken. Doordat steeds meer bedrijven UBL Ready zijn, wordt het aantal pdf-facturen teruggedrongen en de hoeveelheid tijd die nodig is om een zo’n factuur te verwerken verkleind.

Lees UBL: vijf voordelen om te ontdekken welke voordelen UBL je allemaal te bieden heeft.

ublready_300x200

Met King Business Software ben je verzekerd van kwaliteit op het gebied van e-factureren: wij zijn nu UBL Ready. Om UBL Ready te zijn heeft King met succes de UBL Ketentest doorlopen. Je hoeft je met King geen zorgen meer te maken over tijdrovende uitwisseling van e-facturen.