Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Het King Magazine bestaat 25 jaar! In dit extra dikke jubileumnummer van het magazine staat de ondernemer centraal. De afgelopen 25 jaar vatten we samen aan de hand van interviews uit vorige edities. Uit elke vijf jaar hebben we een interview gekozen dat je in dit magazine opnieuw terugvindt, samen met een update van de betreffende ondernemer over hoe het nu met hem gaat en een sfeerindruk van wat de betreffende jaren voor King betekende. Een nieuwe kijk op de laatste 25 jaar!

Met deze 25e jaargang sluiten we tevens het King Magazine in zijn huidige vorm af. In deze tijd van digitalisering, waarin de ontwikkelingen steeds sneller gaan, is een magazine dat twee keer per jaar uitkomt niet meer relevant. In plaats daarvan is alle informatie over King nu 24/7 terug te vinden op onze website. Wil je altijd op de hoogte zijn? Geef je dan op voor het digitale King Journaal.

Je bekijkt het jubileumnummer van het King Magazine door op de cover hiernaast te klikken. We wensen je veel leesplezier toe!

Download hieronder het King Magazine Jubileumnummer 2017

Cover King Magazine