Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

De afgelopen tijd is King samen met TriFact365 druk bezig geweest om een koppeling tot stand te brengen tussen King Business Software en TriFact365. Vanaf nu is het mogelijk om met TriFact365 facturen te verwerken in King.

Eerder werd al een koppeling gerealiseerd met onze cloudoplossing King Anywhere en vanaf vandaag dus ook met onze complete ERP-oplossing.

Laagdrempelige implementatie
De kracht van deze nieuwe koppeling is te vinden in de laagdrempelige implementatie. Het is nu voor het eerst mogelijk om plug-and-play verbinding te maken met King. Vanaf King 5.60 wordt namelijk standaard de King Connector meegeleverd waardoor deze eenvoudige koppeling beschikbaar is.

Als ondernemer én accountant kun je vanaf vandaag nog sneller en nog eenvoudiger de administratie bijwerken in King. TriFact365 is dé scan en herken cloudoplossing voor realtime verwerking van bonnetjes, inkoop- en verkoopfacturen. Papieren facturen, UBL– of PDF-facturen kunnen op deze manier eenvoudig worden gedigitaliseerd, geboekt en gearchiveerd in je boekhouding. Daarnaast biedt TriFact365 uitgebreide autorisatiewerkstromen en een handige mobiele app voor het on-the-go uploaden en fiatteren van bonnetjes.

De online webapplicatie van TriFact365 staat bekend om de combinatie van een hoog gebruiksgemak, uitstekende support en de scherpste tarieven van Nederland.

”Realtime digitale factuurverwerking met TriFact365
voor King Business Software en King Anywhere”

Een logische stap
In het verleden zijn al vaak King- en TriFact365-gebruikers met de vraag gekomen of een koppeling mogelijk was. Een logische stap dus om de handen nogmaals ineen te slaan en het partnership tussen TriFact365 en King Business Software verder te verdiepen.

Werk je met King en wil je een koppeling realiseren tussen TriFact365 en jouw administraties? Neem contact op met onze specialisten via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20 of vraag direct een proefversie aan via onderstaande button! Bekijk hier de factsheet.

Realtime digitale factuurverwerking met TriFact365 voor King Business Software en King Anywhere.

✓ Uitgebreide autorisatiewerkstromen
✓ Altijd en overal beschikbaar
✓ Scherpste tarieven van Nederland

Download de factsheet

In het webinar Digitale Factuurverwerking met TriFact365 & King wordt de koppeling uitgelegd. Maak kennis met de functies en werking en ontvang tips & tricks om jouw factuurverwerking te automatiseren met TriFact365 en King.