Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op 24 en 25 januari 2018 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats. Hét e-commerce event van de Benelux kun je bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. King is aanwezig samen met partner Syveon. Wil jij er ook bij zijn?

Twaalfde keer op rij
Voor de twaalfde keer op rij vindt het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Na 11 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 11.176, volgt er op 24 en 25 januari 2018 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema’s en vele exposanten.

Verbreed en verdiep je e-commerce kennis
Ervaringsdeskundigen en topbestuurders delen hun kennis in een uitgebreid programma over uiteenlopende onderwerpen. In 11 thema zalen en 1 grote keynote zaal worden ruim 180 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Ruim 250 e-commerce leveranciers presenteren zich op de beurs, waaronder King samen met onze partner Syveon.

Inspirerende lezingen door topsprekers

Tijdens de 12e editie van de Webwinkel Vakdagen zal het keynote programma als vanouds weer bol staan van de meest prominente sprekers. Benieuwd naar wat jij kunt verwachten? Bekijk direct het programma.

Bezoek onze stand!
Ben je een expert op het gebied van e-commerce en wil je jouw kennis verrijken of ben je juist nieuw in deze wereld? Op de Webwinkel Vakdagen vind je altijd de informatie aansluitend op jouw kennis. Of je nu op zoek bent naar een case study met praktische tips voor jouw bedrijf of een strategische sessie over omnichannel, je kiest gemakkelijk de sessie van jouw voorkeur en niveau. Zien wij jou ook op 24 of 25 januari? Je bent van harte welkom bij onze stand 142! Meld je aan via deze link en kom gratis naar de Webwinkel Vakdagen 2018.

WWV

King is samen met haar partner Syveon te bezoeken bij stand 142. Syveon bouwt webshops en websites en mag dus niet ontbreken op de Webwinkel Vakdagen. Ben jij net als 11.000 andere bezoekers aanwezig? Meld je aan via deze link en kom gratis naar de Webwinkel Vakdagen 2018.

Je bent van harte welkom!