Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op 23 en 24 januari 2019 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats. Hét e-commerce event van de Benelux is te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. King is wederom aanwezig samen met partner Syveon. Zien we jou daar?

Hét e-commerce event van de Benelux
Voor de 13e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2019. Na 12 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 12.542, volgt in 2019 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten.

270 exposanten
Op de beursvloer vind je ruim 270 exposanten terug die e-commerce oplossingen bieden binnen diverse thema’s, van e-commerce platformen en logistiek tot betaalsystemen en marketing.

Bezoek onze stand!
Ben je een expert op het gebied van e-commerce en wil je jouw kennis verrijken of ben je juist nieuw in deze wereld? Je bent van harte welkom bij onze stand 218! Meld je aan via deze link en kom gratis naar de Webwinkel Vakdagen 2019.

Interessant programma
Centraal tijdens de Webwinkel Vakdagen staat e-commerce. Door de voortdurende groei van e-commerce en nieuwe digitale technologieën transformeert de samenleving en daarmee ook de manier waarop er wordt geconsumeerd. Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument?

Keynotezaal
Samen met Wijnand Jongen, CEO Thuiswinkel.org, gaan de keynotesprekers dieper in op dit vraagstuk waarbij zij vooral hun visie en lange termijn strategie zullen presenteren.

Lezingenzaal
In maar liefst 11 lezingenzalen zullen voornamelijk vraagstukken uit de dagelijkse praktijk aan bod komen waarbij de bezoeker direct toepasbare tips krijgt.

WWVD_website_2019

King is samen met haar partner Syveon te bezoeken bij stand 218. Syveon bouwt webshops en websites en mag dus niet ontbreken op de Webwinkel Vakdagen. Ben jij net als ongeveer 13.000 andere bezoekers aanwezig? Meld je aan via deze link en kom gratis naar de Webwinkel Vakdagen 2019.

Je bent van harte welkom!