Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

“Binnen mijn bedrijf wil ik mijn processen meer stroomlijnen. Bijvoorbeeld als iemand zich aanmeldt via mijn website met de vraag om informatie over onze producten. Deze prospect moet adequaat en consequent worden opgevolgd. Maar hoe zorg ik ervoor dat iedereen dat op dezelfde manier doet en het tóch flexibel blijft?”

Met ons nieuwe product KingWorkflow kunnen processen worden afgedwongen en toch flexibel worden ingevuld. U kunt uw bedrijfsprocessen, hoe complex ze ook zijn, volledig zelf inrichten, uitvoeren en beheren.

Hoe doet u dat in KingWorkflow?

U beschrijft een werkproces in stappen. Per workflow kunnen de stappen en statussen flexibel worden ingericht. Hierbij kan één stap ook meerdere keren worden uitgevoerd. Per workflow is achteraf, tot in detail, terug te vinden welke stappen zijn doorlopen, op welk moment en door wie.

Elke stap bevat een ‘actie’ die gekoppeld is aan een persoon of afdeling. Bij een actie komt alle benodigde informatie te staan om deze uit te voeren. Welke informatie bepaalt u zelf.

workflow_form

Alle handelingen worden direct vastgelegd en bewaard. Zo kunt u direct zien waar men is in het proces en wat de volgende stap is; u hebt altijd alle contacthistorie bij de hand. Als processen veranderen, dan kunt u die zelf aanpassen.

workflow_stappen

U kunt snel beginnen met het automatiseren van werkprocessen. Hierbij kunt u gebruikmaken van ons advies en onze ondersteuning. Samen met een consultant zet u een aantal werkprocessen in het systeem. Al snel kunt u zelf processen digitaal maken en onderhouden. Zo kunt u uw bedrijfsprocessen geheel naar eigen wens inrichten, volledig gekoppeld met King.

Ik wil meer weten over KingWorkflow

Bel ons op 010 – 264 63 20 of vul onderstaande formulier in. Dan ontvangt u snel meer informatie over KingWorkflow.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een AcceptEmail is een digitaal betaalverzoek met een duidelijke call to action om direct te betalen. Zowel de ontvanger als de verzender ziet meteen of een rekening betaald is met de betaalindicator die direct van kleur verspringt als er is betaald. Gebruikers van King versturen met AcceptEmail hun betaalverzoeken digitaal naar elk device – mobiel, tablet, desktop of smartwatch.
Met AcceptEmail heb je inzicht in klantgedrag. Zo is te volgen of berichten goed zijn aangekomen, of deze zijn geopend, hoeveel betaalpogingen er zijn gedaan en natuurlijk of er betaald is.