Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Zwemschool Kikkersprong verzorgt zwemlessen voor de zwemdiploma’s ABC en de vervolgdiploma’s. De zwemschool geeft les op 12 locaties in de regio Rotterdam en Noord-Brabant. De klanten zitten dan ook verspreid en de hele administratie wordt gedaan vanuit het hoofdkantoor in Hellevoetsluis. Sandra Bruns van Kikkersprong zag in de nieuwsbrief van King Business Software dat er een integratie met Tikkie mogelijk is.

Klik en klaar
De klanten die ervoor kiezen om de maandelijkse contributie van de zwemschool zelf over te maken, kunnen de betaling sinds kort via Tikkie doen. Ze krijgen een mail van de zwemschool met daarin niet alleen de factuur als bijlage, maar nu dus ook met een betaalknop in de mail. Klanten hoeven alleen maar op de knop te klikken om direct via Tikkie te betalen. Sandra legt uit: “Wij bieden Tikkie aan als een extra service. Klanten willen het liefst dat betalen zo makkelijk mogelijk gaat. Op deze manier hoeven ze zelf geen gegevens uit de factuur meer over te typen. Klanten kunnen nu met één klik op de knop betalen.”

Direct aftikken
“We kregen al vaker de vraag of we een betaallink met onze facturen mee kunnen sturen,” geeft Sandra aan. “Dat heeft ons aan het denken gezet en toen zijn we gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Tikkie biedt een oplossing die niet alleen klantvriendelijk is, maar ook met ons als bedrijf meedenkt. Door de integratie met King kunnen we met één druk op de knop bij alle facturen een Tikkie toevoegen, maar we betalen per betaalde Tikkie. Je ziet meteen als er betaald is. Dat is ideaal, maar ook echt nodig als we bijvoorbeeld last minute facturen willen uitsturen als kinderen gaan afzwemmen.”

”Tikkie heeft ruim 5 miljoen gebruikers en dit aantal groeit dagelijks.”

Meer controle over incasso’s
“We zien de laatste tijd dat steeds meer klanten kiezen voor de optie om met Tikkie te betalen. Doordat we zelf bepalen hoelang de betaallink geldig is, hebben we meer controle over onze incasso’s. We gaan de inzet van Tikkie dan ook uitbreiden en integreren in onze betalingsherinneringen en aanmaningen. Het gemak betaalt zich voor iedereen uit.”

Samenwerking Tikkie & King Business Software
Door de samenwerking van King Business Software en Tikkie kun je als King-gebruiker vanaf deze maand gebruik maken van Tikkie voor bedrijven. Je zet deze dienstverlening in om een betaalverzoek mee te sturen met facturen en aanmaningen. Normaal gesproken stuur je per e-mail de digitale factuur naar een klant. Bij het aanmaken van de factuur, kun je nu het betaalverzoek automatisch genereren in King. Het betaalverzoek wordt vervolgens meegenomen in de e-mail met de factuur.

Dankzij de samenwerking tussen King Business Software en Tikkie kun je nu eenvoudig betaalverzoeken meesturen met facturen en aanmaningen. Tikkie is een groeiende dienst met momenteel ruim 5 miljoen gebruikers. Wil je meer weten over Tikkie?

Klik hier voor meer informatie over Tikkie voor bedrijven.