Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Onze partner Buckaroo biedt haar klanten al jaren downloadbare rapportages in verschillende formaten, die vervolgens eenvoudig in de boekhouding kunnen worden geïmporteerd. Hier zitten onder meer verschillende MT940 versies tussen. Buckaroo speelt actief in op de wensen en behoeften die zij ervaart vanuit de markt, de klant is immers koning. Om die reden kun jij als King klant vanaf heden ook gebruik maken van het bankformaat MT940 King.

King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst. Bij King geloven ze in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties. Dit zijn waarden die ook bij onze partner Buckaroo hoog in het vaandel staan.

Iedereen die nu gebruik maakt van het King boekhoudpakket, kan dit nu zeer eenvoudig koppelen aan de Buckaroo Payment Plaza. Je kunt met deze koppeling het MT940 bestand zelf downloaden, maar je kunt dit ook volledig geautomatiseerd laten verlopen via de SFTP service van Buckaroo.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de werking van de MT940 King koppeling of over de SFTP service? Uitgebreidere informatie is eenvoudig op te vragen via het contactformulier hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op via 010 – 264 63 00 of info@king.eu.

mt940_nieuws

Onze partner Buckaroo biedt haar klanten al jaren downloadbare rapportages in verschillende formaten, die vervolgens eenvoudig in de boekhouding kunnen worden geïmporteerd. Als King klant kun je vanaf heden ook gebruik maken van het bankformaat MT940 King. Iedereen die nu gebruik maakt van het King boekhoudpakket, kan dit nu zeer eenvoudig koppelen aan de Buckaroo Payment Plaza.