Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Zoek jij een uitbreiding voor je King webshop? Vicus eBusiness Solutions breidt deze graag voor jou uit met diverse extra modules. Laat bijvoorbeeld jouw webshop beter indexeren door zoekmachines en synchroniseer SEO metadata van King naar Magento.

Met deze module wordt jouw webshop/website beter gevonden in Google doordat ook de metagegevens van alle artikelen in de online shop worden bijgewerkt. VOSBA KingSync Mage2King Optie waarmee de metagegevens voor artikelen worden toegevoegd. Per metagegeven worden de in King aan te maken velden van de artikelen overgezet naar de relevante Magento storeviews.

Metadata is een beschrijving van de aangeboden informatie leesbaar gemaakt voor machines, in dit geval de spiders van zoekmachines. De bekendste metadata zijn de titel van een webpagina, de keywords die de pagina omschrijven en de omschrijving van de informatie te vinden op die specifieke webpagina. We spreken hier over:

  • meta description
  • meta keywords
  • meta title

Voor zoekmachines is met name de description en de title van belang. De keywords worden steeds vaker als eigen geheugensteuntje gebruikt en spelen geen rol meer bij Google. Andere metadata wordt steeds belangrijker zoals je kunt lezen op www.schema.org.

Als jouw Magento webshop meertalig is ingericht dan richt Vicus deze module ook meertalig in. Dat vereist wel dat ook in King de velden voor de meta-gegevens per taal worden aangemaakt.

Advies: Zorg dat ook de metagegevens van andere Magento onderdelen goed worden ingevuld.

Internetmarketing

Vicus adviseert bij het kiezen van de juiste software, integreert deze met bestaande ICT-systemen en zorgt ervoor dat al jouw klantgerichte processen vlekkeloos verlopen.
Met een Magento webshop, online catalogus of vtiger crm-systeem van Vicus breid je de mogelijkheden van je King software flink uit.

Kijk op de website van Vicus voor alle koppelingen.