Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

“Ik verkoop mijn producten aan particulieren in verschillende Europese landen. In sommige landen overschrijd ik het drempelbedrag, waardoor ik in het betreffende land btw-aangifte moet doen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat in mijn verkooporders automatisch de juiste btw-code voor het betreffende land wordt geselecteerd?”

Als je levert aan bedrijven in het buitenland is deze vraag eenvoudig: als het btw-percentage bij de debiteur 0% is, wordt automatisch die btw-code in de orderregel geselecteerd. Bij verkoop aan particulieren of rechtspersonen zonder btw-identificatienummer ligt dit complexer: de btw-code is afhankelijk van land waaraan wordt geleverd en of het artikel in het betreffende land onder hoge of lage btw-valt. Sommige landen hebben zelfs 3 of 4 btw-percentages.

Taak btw afstandsverkopen
Wij hebben hier een mooie oplossing voor in de vorm van de taak: btw afstandsverkopen. Deze taak kost € 9,95 per maand excl. btw en is leverbaar voor versies: King Handel, Handel Pro of Enterprise. Voor deze taak is geen KTC licentie vereist.

Wil je meer weten? Vul onderstaand contactformulier in of neem contact met ons op via verkoop@king.eu of telefonisch via 010 – 264 63 20.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.