Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Vervoert u goederen via wegtransport? Opereert u binnen de Nederlandse grens? Bent u een transporteur of expediteur in het midden of klein segment? Bent u veel tijd kwijt aan al uw verschillende bedrijfsprocessen? Dan is LogisticManager hét pakket voor u.

Eén oplossing voor uw bedrijfsprocessen

LogisticManager is een Transport Management Systeem (TMS) dat ontwikkeld is door JDS bedrijfsautomatisering bv. Van origine een automatiseerder, die vooral ondernemers wil ontzorgen op ICT-gebied. “Vaak gaat er veel tijd verloren aan het inrichten en beheren van een ICT-omgeving in een onderneming”, vertelt eigenaar en commercieel directeur Julian Hendriks. “Ons doel is klanten de zorg van de ICT uit handen te nemen, zodat zij meer tijd hebben voor hun core business”.

Ook in de transport- en logistiekbranche stelt JDS vast dat veel processen de kostbare tijd van ondernemers opslokt. “Bij het vervoeren van goederen via wegtransport in Nederland komen veel verschillende bedrijfsprocessen kijken; een tijdrovend onderdeel van de bedrijfsvoering. Dat moest anders kunnen”, vertelt productmanager Luuk van de Ven. “Vanuit die gedachte is het TMS LogisticManager ontwikkeld: één softwarepakket dat diverse bedrijfsprocessen beslaat, zodat alles vanuit één programma geregeld kan worden. Efficiënt, tijdbesparend en dus kostenbesparend.”

Diverse onderdelen, één pakket

De kracht van LogisticManager is de samenwerking tussen de verschillende onderdelen waar het programma uit bestaat. De kern is het TMS. Dit biedt alles wat u nodig heeft om processen binnen uw bedrijf te optimaliseren. Denk aan orderinvoer, tariefafspraken, scannen, ritkostenberekening, emballageregistratie en facturatie. Ook de handmatige administratieve handelingen onderweg kunt u verminderen met LogisticManager, namelijk met Mobile. U kunt realtime de status van zendingen checken en u profiteert onder andere van GPS-tracering en urenregistratie. Ook uw klanten biedt u extra service met LogisticManager: Statusweb is het bijbehorende online portal waarmee klanten hun zendingen realtime kunnen inzien. Klanten loggen gemakkelijk in en zijn via Statusweb altijd op de hoogte van de status van een zending. Daarnaast kan Statusweb verbonden worden met diverse computersystemen, waardoor de overdracht van informatie automatisch verloopt.

LogisticManager op King Connect

Niet alleen de verschillende onderdelen van LogisticManager werken versterkend aan elkaar, ook de koppeling met King zorgt voor meer optimalisatie binnen uw bedrijf. Om deze samenwerking te ondersteunen en kracht bij te zetten, staat LogisticManger op King Connect op vrijdag 20 april in Rotterdam Ahoy. Bent u aan het oriënteren voor een nieuw TMS, grijpt u mis naar een track & trace-oplossing of heeft u andere vragen? Bezoek ons op King Connect en wij gaan graag met u in gesprek.

Aanmelden voor King Connect

LogisticManager is een Transport Management Systeem (TMS) dat ontwikkeld is door JDS bedrijfsautomatisering bv. “Vaak gaat er veel tijd verloren aan het inrichten en beheren van een ICT-omgeving in een onderneming”, vertelt eigenaar en commercieel directeur Julian Hendriks. “Ons doel is klanten de zorg van de ICT uit handen te nemen, zodat zij meer tijd hebben voor hun core business”.

”De kracht van LogisticManager is de samenwerking tussen de verschillende onderdelen waar het programma uit bestaat.”