Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Magento stopt ondersteuning voor Magento 1

Magento Corp biedt vanaf 1 juni 2020 geen veiligheidspatches updates of upgrades meer voor je huidige Magento 1 webshop.

Als je webshop nu nog op Magento 1 draait heb je vier verschillende opties, waarbij onze partner Vicus je kan adviseren en ondersteunen:

  • Door blijven werken op Magento 1, totdat je zover bent om te upgraden
  • Stap over naar Magento 2
  • Zet je webshop over naar WooCommerce
  • Stap over naar een Saas platform.

Blijf op Magento 1
Als het qua budget of planning op dit moment niet uitkomt om je webshop te upgraden naar Magento 2 kun je nog een paar jaar op Magento 1 doordraaien met de hulp en ondersteuning van Vicus. Vicus zet zich in om Magento 1 nog 2 tot 4 jaar in de lucht te houden en maakt daarover ook afspraken met Hostingpartijen en andere dienstaanbieders.

Vicus heeft meer dan 12 jaar ervaring met Magento en kan jou verder helpen zodat je webshop gewoon veilig online blijft.

Neem direct contact op met Vicus voor alle mogelijkheden

Vicus begrijpt dat jij als mkb-ondernemer je tijd hard nodig hebt. Met een automatische koppeling tussen je Magento webshop en King bespaar je veel tijd op je financiële administratie en boekhouding. Tijd die je weer kunt gebruiken voor dat wat je leuk vindt: ondernemen.

Lees meer over de mogelijkheden met Vicus