Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Als marketing & communicatie stagiair(e) initieer en ontwikkel je samen met collega’s doelgerichte (e-mail) campagnes om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te behouden. Hierbij leer je de juiste online en offline kanalen in te zetten. Je leert goede, pakkende teksten schrijven, bent medebeheerder van de website en maakt actief gebruik van social media. Daarnaast organiseer je samen met collega’s van je afdeling beurzen en events. Je analyseert resultaten van de verschillende online, offline en social campagnes en stuurt samen met je collega’s continu bij. Daarnaast krijg je alle tijd om aan je stageopdracht en –verslag te werken en wordt je uitstekend begeleid.

Jouw profiel

  • Je volgt een HBO-opleiding in de richting van een marketing/communicatie gerelateerde studie
  • Je hebt een commerciële instelling en je bent resultaatgericht
  • Je bent gedreven, enthousiast en kan goed zelfstandig werken
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Je bent stressbestendig
  • Affiniteit met de software-branche is een pré

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende stagefunctie waarin je veelal zelfstandig aan het werk zult gaan en veel zult leren, marktconforme stagevergoeding en een leuk team waar je in komt te werken.

Wie zijn wij?

King Business Software helpt ondernemers al 36 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten.

King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Bedrijfscultuur

Uitstekende werksfeer met waardering voor professionals, fijne collega’s, weinig verloop, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Interesse

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je direct solliciteren op deze stageplaats? Mail dan je sollicitatiebrief met jouw CV naar: vacature@king.eu.

Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Priscilla-Fleur Hellemons (priscilla-fleur.hellemons@king.eu).


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!