Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

King 5.60 is gereleased en daarom lichten we graag een nieuwe functionaliteit uit die beschikbaar is vanaf de nieuwste versie van King. Dit keer het ‘Afdrukken en verzenden van rapporten via King Jobs’, waardoor iedereen binnen je organisatie automatisch op de hoogte is van de juiste informatie.

Via een Job kun je het afdrukken of zenden van rapporten automatiseren. Dit kan eventueel periodiek worden ingesteld. De rapporten die vanuit King worden afgedrukt, kunnen als PDF digitaal verstuurd worden. Dit is handig, aangezien elke manager een ander rapport wil inzien. Wil je zorgen dat alle afdelingen op tijd de juiste informatie binnen krijgen? De te versturen rapporten hoeven slechts één keer gescheduled te worden om het proces in het vervolg automatisch te laten uitvoeren.

Stel bijvoorbeeld in dat maandelijks de verkoopmanager de verkoopcijfers toegestuurd krijgt en de directeur de gegevens over de financiële positie van het bedrijf. De gegevens worden live uit de administratie gehaald. Je kunt het moment inplannen wanneer de documenten verstuurd worden. Zo is iedereen automatisch op de voorzien van de juiste informatie.

Ontdek King 5.60 tijdens ons gratis webinar

Ben je benieuwd wat de nieuwste versie van King te bieden heeft? Meld je aan voor ons gratis webinar op dinsdag 16 april om 10.00 uur. Deze kun je gewoon vanuit huis of kantoor volgen en duurt circa 45 minuten. Het webinar wordt verzorgd door King-collega Belgin Sen, Teamleider Backoffice. Zij neemt je mee in de voordelen die de nieuwe versie van King jou biedt.

Ben je benieuwd wat de nieuwste versie van King te bieden heeft? Meld je aan voor ons gratis webinar op dinsdag 16 april om 10.00 uur. Ontdek de voordelen die de nieuwe versie van King jou biedt. Meld je aan via de oranje button.