Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Er is een nieuwe koppeling beschikbaar tussen King en 2BA. 2BA is dé neutrale Datapool voor producenten, importeurs, groothandels en installateurs uit de bouw- en installatiebranche. Via de Datapool hebt u toegang tot de handels- en productgegevens van honderdduizenden artikelen. De database is ingericht volgens het ETIM classificatiemodel, dé standaard in artikelclassificatie binnen de bouw- en installatiesector. De ideale bron van informatie voor bedrijven die werkzaam zijn in deze sectoren.

Uw King-administratie is te koppelen aan de Datapool van 2BA via de DataDigger. Met deze koppeling kunt u de artikelinformatie die in de database staan ophalen, automatisch verwerken en bijwerken in King en bijvoorbeeld gebruiken in uw webwinkel. De informatie van honderdduizenden artikelen, direct beschikbaar in uw administratie! Hebt u interesse in deze Taak of wilt u meer weten over het King Task Centre? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop via info@king.eu of 010 – 264 63 20.

2BA Partnerlogo