Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

KingMobile release 8.6.4 is beschikbaar. In deze versie is de artikelomschrijving gebaseerd op de taal van de scannerinterface. Verder is het nu mogelijk om het verplicht opslaan van verplaatsingsregels af te dwingen. Ook in de modules Orderpicken en Order Entry zijn wijzigingen.Gebruikers van KingMobile kunnen de nieuwe release installeren via Downloads. Zorg wel dat alle data op uw scanners is verwerkt voordat u de update installeert.

Benieuwd hoe u met KingMobile uw magazijn automatiseert en daarmee tijd bespaart en fouten voorkomt? Lees hier meer over KingMobile.

Houdt u rekening met de installatieopmerkingen? Deze release van KingMobile is enkel geschikt voor King 5.51a2 of hoger. Alle data op de scanners moet verwerkt zijn voordat u een update uitvoert.

Volledige release notes voor KingMobile 8.6.4:

Algemeen

  • De getoonde taal van de artikelomschrijving is nu afhankelijk van de ingestelde taal van de software op de handscanner.
  • In het scantest scherm worden de rubrieken van een GS1 barcode onder elkaar getoond om de leesbaarheid te verhogen.
  • Het scantest scherm is samengevoegd voor verschillende typen scanners.

Orderpicken

  • Instelbaar dat de collicode na iedere regel gewist wordt. De instelling is beschikbaar voor orderpicken en controle. Deze instelling staat in KingMobileLink.

Verplaatsingen

  • Tot deze versie was het altijd mogelijk om een regel op te slaan na het invoeren van het aantal. Vanaf nu is het instelbaar dat de regel eerst volledig moet worden ingevuld, voordat deze wordt opgeslagen. Deze instelling staat in KingMobileLink.

Order Entry

  • Instelbaar of de melding ‘Artikel reeds besteld’ getoond wordt. Deze instelling staat op de handcomputer.
  • Instelbaar dat bij het starten van de order via WiFi de nieuwste voorraad automatisch wordt opgehaald. Deze instelling staat op de handcomputer.
Scannen met KingMobile