Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Zin in een uitdagende baan als Software tester? Lees verder! Wij zijn namelijk op zoek naar jou!

King Business Software is op zoek naar een Software tester. Je draait mee in een van onze agile teams waar je jouw kennis en kunde van het testen inzet om de kwaliteit van het opgeleverde product te verhogen. Je neemt enthousiast deel aan het Testgilde en helpt daar bij het verbeteren van de testprocessen en de vaardigheden van alle testers. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

Jouw profiel:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Prima communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Servicegericht, initiatiefrijk en nauwkeurig
  • Teamspeler, netwerker en pragmatisch ingesteld

Jouw kennis en ervaring:

  • Diepgaande theoretische testkennis, ISTQB of TMap gecertificeerd is pré
  • Ervaring met diverse programmeermethodieken is pré
  • Ervaring en/of affiniteit met testautomatisering is pré
  • Ervaring met het analyseren van informatiesystemen, het ontwerpen en uitvoeren van testscenario’s, het schrijven van tests en het toepassen van testmethoden
  • Ervaring en/of affiniteit met financiële en logistieke bedrijfssoftware

Ons aanbod:
Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een gezonde onderneming waarin initiatief, creativiteit en flexibiliteit in hoge mate op prijs wordt gesteld. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het testen van een softwareproject in een agile team, waar een prettige werksfeer heerst. Voor deze uitdagende functie in een dynamische werkomgeving bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse:
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV met een korte motivatie naar: vacature@king.eu.

Voor vragen over de functie neem je contact op met Mariska Dihal (HR), op telefoonnummer: 010-2646374.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

De organisatie
King Business Software helpt ondernemers al 37 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties. Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.king.eu/.