Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Ben jij op zoek naar een leerzame stage waarin je de werkzaamheden van een administratief medewerker leert kennen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel
Wij zoeken een leergierige, enthousiaste student die gedreven is, servicegericht en nauwkeurig. Je volgt een opleiding op MBO-niveau 3 of 4 richting administratie.

Ons aanbod
Je gaat werken in een sfeervol, hardwerkend team. Jouw eigen inbreng vinden wij belangrijk en je krijgt hiervoor alle ruimte. Op een afdeling administratie kan het soms wel erg druk zijn en wij verwachten van je dat je goed met werkdruk om kunt gaan. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift. Je gaat stamgegevens beheren, inkopen doen, declaraties en grootboekadministratie beheren en nog veel meer!

Wie zijn wij?
Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij bieden je een leerzame en uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden en een passende stagevergoeding.

Bedrijfscultuur
Wij hebben een goede en informele werksfeer en zorgen ervoor dat je je snel op je gemak bij ons voelt. Iedere dag is anders en je vindt het leuk om verschillende taken op te pakken.

Interesse?
Ben jij er klaar voor om heel wat te leren en een plezierige stage te beleven? Aarzel dan niet en stuur jouw CV met motivatie naar: hrm@king.eu.