Als marketing- & communicatiemedewerker initieer en ontwikkel je doelgerichte (e-mail) campagnes om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te behouden. Hierbij weet je de juiste online en offline kanalen in te zetten. Je kunt goede, pakkende teksten schrijven, bent medebeheerder van de website en maakt actief gebruik van social media. Daarnaast organiseer je samen met collega’s van je afdeling beurzen en events. Je analyseert resultaten van de verschillende online, offline en social campagnes en stuurt continu bij. Het aanleveren van informatie over de markt en concurrenten is ook een van jouw taken.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van marketing/communicatie
  • Je hebt een commerciële instelling en je bent resultaatgericht
  • Je bent gedreven, enthousiast en kan goed zelfstandig werken
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Je kunt uitstekend commerciële, pakkende teksten schrijven
  • Je hebt ervaring met SEO/SEA en Google analytics
  • Je bent stressbestendig
  • Affiniteit met de software-branche is een pré
  • Ervaring met Mailchimp is een pré
  • Ervaring met WordPress is een pré

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie met een marktconform salaris en genoeg mogelijkheden op het gebied van training en persoonlijke ontwikkeling. Verder kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deze passen bij een dynamische onderneming als King Business Software.

Wie zijn wij?

King Business Software helpt ondernemers al 35 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties.

Bedrijfscultuur

Uitstekende werksfeer met waardering voor professionals, fijne collega’s, weinig verloop, korte communicatielijnen, toekomstgericht, informeel en toch professioneel.

Interesse

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je direct solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief met jouw CV naar: vacature@king.eu.
Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Mariska Dihal (HR).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

a2