Zin in een uitdagende baan als programmeur? Heb jij iets op met klanten? Lees verder! Wij zijn namelijk op zoek naar jou!

King Business Software is voor haar Maatwerk afdeling op zoek naar een ervaren programmeur die het leuk vindt om onze klanten een stap verder te helpen. In een hecht team ontwerp, bouw, test en implementeer je maatwerkopdrachten voor onze klanten. Dit is een functie met een vaste werkplek op ons kantoor. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

Jouw profiel

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Prima communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands
  • Sterk analytisch vermogen, abstract denkvermogen, technisch inzicht
  • Servicegericht en in staat tot het onderhouden van warme klantcontacten
  • Leergierig en bereid om buiten kantooruren beschikbaar te zijn voor calamiteiten

Jouw kennis en ervaring

  • Ruime ervaring met VB, Delphi, C#
  • Ruime ervaring met SQL
  • Ervaring en/of affiniteit met de logistieke bedrijfsprocessen is een pre

Ons aanbod

Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een gezonde onderneming waarin initiatief, creativiteit en flexibiliteit in hoge mate op prijs wordt gesteld. In deze functie werk je in een klein team waar een prettige werksfeer heerst. Voor deze uitdagende functie in een dynamische werkomgeving bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail dan je CV met een korte motivatie naar: vacature@king.eu.

Voor vragen over de functie neemt contact op met Mariska Dihal (HR), op telefoonnummer: 010-2646374.

De organisatie

King Business Software helpt ondernemers al 35 jaar bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij helpen de ondernemer inzicht te krijgen in zijn/haar onderneming met als resultaat een hogere opbrengst tegenover lagere kosten. King Business Software biedt mogelijkheden vanaf de financiële administratie tot een totale ERP-oplossing, waarbij productie, webshopkoppelingen en mobile magazijnoplossingen tot de mogelijkheden horen. King is zowel offline (op de eigen pc of server) als online beschikbaar. Wij helpen ondernemers bij de implementatie, bieden uitgebreid support, werken continu aan innovaties van ons product en denken mee over de toekomst. Bij King geloven wij in persoonlijk contact, eerlijk zakendoen en duurzame relaties. Bezoek onze website voor meer informatie: https://www.king.eu/.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

a6